Luxe slaapbanken Den Helder

luxe slaapbanken Den Helder

Luxe slaapbanken Den Helder met als voorbeeld de slaapbol

Wanneer u op zoek bent naar luxe slaapbanken Den Helder komt u al snel terecht bij de-bankenfabriek. Wij hebben voor u een mooi aanbod luxe slaapbanken Den Helder, waarbij u echt het onderscheidt niet kan zien tussen een normale bank en een slaapbank. De luxe slaapbanken Den Helder hebben een fantastische uitstraling en zijn van een goede kwaliteit. Ook zijn ze zeer gemakkelijk om te vormen van bank naar bed en omgekeerd. Dit is door een simpele handeling te verwezenlijken. Bijzonder handig als u een extra slaapplaats nodig heeft voor af en toe en geen zin heeft in gesjouw met een matras. De kamer blijft altijd netjes doordat u het bed snel weet om tovert tot een gezellige bank.

Luxe slaapbanken Den Helder

het slaapgedeelte van Luxe slaapbanken Den Helder

Kwaliteit

Onze luxe slaapbanken Den Helder zijn van zeer goede hollandse kwaliteit en zijn leverbaar in wel 12 verschillende soorten stof. Alle stoffen hebben een martindale van 40.000 wat zeer sterk te noemen is. Ook hebben alle slaapbanken een koudschuim matras zodat u er heelijk op kunt slapen. Helemaal van deze tijd is een slaapbank met daaraan een chaislonge zoals u hieronder kunt zien. Lekker languit met de benen voor het lezen van een boek of het kijken naar een leuke film op de tv.

Luxe slaapbanken Den Helder

luxe slaapbanken Den Helder met chais lounge

Showroom

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het lastig vind om via de site een slaapbank te bestellen. Daarom is het ook mogelijk om, alleen op afspraak, onze showroom te bezoeken. Onze showroom is gevestigd in Alkmaar. Dit is mogelijk 7 dagen in de week als u van te voren even een afspraak maakt. U kunt hiervoor onze helpdesk bellen, alle dagen van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Kijkt u ook eens op onze ander websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl