Luxe slaapbanken Haarlem

luxe slaapbanken Haarlem

                                Luxe slaapbanken Haarlem met als voorbeeld de slaapbol

U bent waarschijnlijk op zoek naar luxe slaapbanken Haarlem. Hierdoor bent u terecht gekomen op de blog pagina van de-bankenfabriek. Wij leveren zeer goede kwaliteit banken en sinds kort ook luxe slaapbanken Haarlem. De slaapbanken zijn verkrijgbaar in 12 verschillende soorten stoffen. Alle stoffen zijn van zeer sterke kwaliteit doordat ze een martindale hebben van 40.000. De luxe slaapbanken onderscheiden zich van vele andere soorten slaapbanken doordat ze een uitstraling hebben van een normale bank. Ze ogen zeer comfortabel en hebben echt een mooie uitstraling. Ze misstaan in geen enkele woon- of slaapkamer. En zijn ook zeer gemakkelijk in gebruik. U heeft de slaapbank snel om gevormd tot bank of tot bed dit kost echt weinig inspanning.   Geen gedoe met het slepen van matrassen deze zit immers in de slaapbank verwerkt.

Luxe slaapbanken Haarlem

                                     luxe slaapbanken Haarlem met chais lounge

Helemaal van deze tijd is de slaapbank met chais lounge zoals u hierboven kunt zien. Deze luxe slaapbank Haarlem is helemaal comfortabel te noemen doordat je lekker languit kunt met de benen. Heerlijk languit met een boek of voor de tv. Wat wil een mens nog meer? Alle slaapbanken zijn uitgevoerd met een koudschuim matras wat zorgt voor een goede nachtrust.

luxe slaapbanken Haarlem

                                     luxe slaapbanken Haarlem waaronder het klassieke model Klaver

Showroom

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat u graag eens even wilt proef zitten of liggen in de door u gekozen slaapbank. Dit is mogelijk in Alkmaar in onze showroom. Deze showroom is op afspraak te bezoeken. Dit is 7 dagen in de week mogelijk als u eerst van te voren even belt voor het maken van een afspraak. Onze helpdesk is bereikbaar 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur. Bel ons gerust!

Helpdesk 072 5616126

Bezoekt u ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nl 

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl