Luxe slaapbanken Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar Luxe slaapbanken Amsterdam , kent u vast wel dat gevoel….  U ziet een leuke slaapbank maar echt lekker zitten doet de slaapbank niet. Wij van de-bankenfabriek willen Luxe slaapbanken Amsterdam verkopen die en lekker zitten maar ook comfortabel slapen. En wij zijn in onze missie geslaagd met onze prachtige luxe slaapbanken Amsterdam, die een mooie uitstraling hebben. Ze kunnen gerust geplaatst worden in bijvoorbeeld een appartement in Amsterdam waar de ruimte beperkt is en waardoor men genoodzaakt is om te schipperen met een kleine ruimte. Dit kan perfect met onze slaapbanken waarvan men niet direct een idee heeft dat het om een slaapbank gaat maar eerder om een normale bank ,zo stijlvol zien ze er uit.

slaapbanken Amsterdam

                                                     Luxe slaapbanken Amsterdam met hier de “Dotter”.

Slaapbank Dotter

Zie hierboven bijvoorbeeld de slaapbank Dotter, deze luxe slaapbanken Amsterdam oogt in eerste instantie in het geheel niet als een slaapbank. Gewoon een mooie bank waarin men heerlijk relaxed met de benen languit als men dat wenst tv kan kijken of een boek kan lezen. Totdat het tijd wordt om naar bed te gaan. Dan tovert u in een mum van tijd deze bank om tot een heerlijk bed waarin u van een goede nachtrust kan gaan genieten. En de volgende dag veranderd u uw slaap/woonkamer simpel weer om in een woonkamer zonder al te veel gedoe. Gewoon het beddengoed weer in de kast en klaar bent u voor de komende dag!

Luxe slaapbanken Amsterdam

                                                    Luxe slaapbanken Amsterdam met hier de “Klaver”.

Hierboven ziet u een afbeelding van onze iets klassiekere slaapbank de Klaver.  Voor mensen die een iets minder strakke smaak hebben. U ziet wij hebben rekening gehouden met de wensen van verschillende mensen. Alleen aan comfort willen wij niet onderdoen aan de verschillende smaken daarom zit en slaapt deze luxe slaapbanken Amsterdam de Klaver net zo comfortabel als de rest.

Showroom

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar onze luxe slaapbanken dan kunt u gerust eens een bezoek brengen aan onze showroom waar de modellen uitgestald staan. Zodoende kunt u zelf proef zitten en proef liggen om een idee te krijgen.

Onze showroom is 7 dagen in de week geopend ,let wel dit kan alleen op afspraak!

Voor het maken van een afspraak of voor overige vragen kunt u onze helpdesk bellen van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

luxe slaapbanken Amsterdam

                                                   Luxe slaapbanken Amsterdam bij de-bankenfabriek.

Zie ook onze andere websites

fabriekmeubels.nl / de-interieurspecialist.nl / fabriektafels.nl / fabriekverlichting.nl