Luxe slaapbanken Amsterdam

In Amsterdam zijn de woonruimten in het algemeen niet heel groot te noemen. Vandaar dat je waarschijnlijk op zoek bent naar luxe slaapbanken Amsterdam. Hierdoor ben je terechtgekomen op de blog pagina van de-bankenfabriek.nl. Wij zijn een online winkel met vele jaren ervaring in de branche. Wij weten hierdoor goed wat de wensen van de hedendaagse klant zijn. Zodoende zijn wij nu ook gestart met de verkoop van luxe slaapbanken Amsterdam. De modellen van onze slaapbanken voldoen helemaal aan de tijd van nu. Geen gammele slaapbanken die er ook nog eens ongezellig uitzien, maar luxe banken die uit te klappen zijn tot bed. De kwaliteit is zoals je van de-bankenfabriek mag verwachten uitstekend.

luxe slaapbanken  Amsterdam

                                  Luxe slaapbanken Amsterdam met als voorbeeld de slaapbol

Het voordeel van onze online winkel is dat wij ook een showroom hebben die je kunt bezoeken. Hierdoor kan je voor dat je wilt gaan bestellen eventueel eerst een bezoek brengen aan onze showroom. Let wel, deze is alleen op afspraak te bezoeken maar dit is dan wel weer mogelijk 7 dagen in de week. Je kunt hiervoor onze helpdesk bellen van 9 uur s’ochtends tot 10 uur s’avonds.

Helpdesk 072 5616126

Luxe slaapbanken Amsterdam

                                                 luxe slaapbanken Amsterdam met chais lounge

Zoals je hierboven kunt zien misstaat deze mooie slaapbank in het geheel niet in een woonkamer of studentenflat. Door de chais lounge biedt deze slaapbank ook nog de mogelijkheid om languit op de bank tv te kijken of een boek te lezen. Al onze slaapbanken zijn zeer gemakkelijk om te vormen van bank naar bed en visa versa. Je kunt de slaapbanken krijgen in 12 verschillende stoffen van zeer sterke kwaliteit. Ze hebben namelijk een martindale van 40.000. Daarbij hebben ze allemaal een koudschuim matras waardoor je heerijk ontspannen kunt slapen.

luxe slaapbanken Amsterdam

                                         luxe slaapbanken Amsterdam waaronder het klassieke model Klaver

Bezoek ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl