Luxe slaapbanken Alkmaar

Bij de-bankenfabriek hebben wij een nieuw aanbod in ons assortiment. Wij leveren sinds kort luxe slaapbanken Alkmaar. Deze slaapbanken zijn van de goede kwaliteit die u van ons gewend bent en de vormgeving is helemaal van deze tijd. Geen slaapbankjes die je voorheen vaak tegen kwam een beetje gammel en zeker niet leuk om te zien. Alle slaapbanken bij de-bankenfabriek zijn leverbaar in 12 verschillende zeer sterke stoffen. De stof heeft een martindale van 40.000. Ook worden alle slaapbanken geleverd met een prettig matras van koudschuim. De banken zijn heel gemakkelijk om te vormen van bank naar bed en van bed naar bank. Dit is een simpele handeling die weinig moeite kost.

Luxe slaapbanken Alkmaar

                                                     het slaapgedeelte van Luxe slaapbanken Alkmaar

Showroom in Alkmaar

Wij kunnen ons voorstellen dat u het lastig vindt om online te bepalen welke slaapbank u het meeste aantrekt. Daarom hebben wij buiten onze site een prachtige showroom in Alkmaar. Hier kunt u de modellen uitproberen door te zitten en te liggen. Deze showroom is alle dagen te bezoeken. Let wel, dit kan alleen op afspraak! U kunt hiervoor contact opnemen met onze helpdesk. Onze helpdesk is bereikbaar 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur. 

Helpdesk 072 5616126

luxe slaapbanken Alkmaar

                                      Luxe slaapbanken Alkmaar met als voorbeeld de slaapbol

Onze slaapbanken zijn een idee voor iemand die klein behuisd is en regelmatig een extra slaap plaats nodig heeft. Of wat denkt u van een tiener kamer? Dan hebben ze hun eigen “woonkamertje” wat ze altijd zo graag willen en daarbij ook nog een slaapplaats voor vrienden en vriendinnen. Heerlijk relaxen met elkaar of lekker tv kijken op een luxe (slaap)bank! De droom van iedere tiener! Er is zelfs een slaapbank met chais lounge daarop kan je ook nog eens lekker languit met de benen.

Luxe slaapbanken Alkmaar

l                                                 uxe slaapbanken Alkmaar met chais lounge

Kijkt u ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

de-interieurspecialist.nl

fabriekverlichting.nl

fabriektafels.nl