Luxe slaapbank Utrecht

Bent u op zoek naar een echt mooie luxe slaapbank Utrecht ? Neemt u dan eens een kijkje op de website van de-bankenfabriek. Bij de-bankenfabriek houden we van comfort en kwaliteit. Daarom hebben wij nu slaapbanken in ons assortiment die bijna niet zijn te onderscheiden van een normale bank. Wij hebben meerdere modellen luxe slaapbank Utrecht. Voor de klant met een iets klassiekere smaak tot een klant met een wat modernere smaak. Alle luxe slaapbank Utrecht kunnen geleverd worden in de door u uitgezochte stof. U kunt bij de-bankenfabriek kiezen uit 12 verschillende stoffen met allen een martindale van 40.000. Dit zijn hierdoor zeer sterke stoffen te noemen. De slaapbanken worden geleverd met een heerlijk koudschuim matras, deze zijn zeer comfortabel.

luxe slaapbank Utrecht

                                      Luxe slaapbank Utrecht waaronder het klassieke model Klaver

&

Luxe slaapbank Utrecht

                                                             Luxe slaapbank Utrecht de moderne slaapbol

Showroom op afspraak

Wanneer u de slaapbank eerst eens wilt zien, kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u de slaapbank uit proberen. Onze showroom is 7 dagen in de week te bezichtigen, maar dit kan alleen als u van te voren even een afspraak maakt. Belt u hiervoor en voor eventuele andere vragen gerust! Dit kan alle dagen van 9.00 tot 22.00!

tel.nr. 072 5616126

Een slaapbank met allure

Luxe slaapbank Utrecht

                                                           Luxe slaapbank Utrecht met hier de “Dotter”

Een slaapbank hoeft er tegenwoordig helemaal niet als zodanig meer uit te zien. Voorheen waren slaapbanken vaak een gammel bedje en bankje in een. Die er ook helemaal niet zo comfortabel uitzagen. Zoals u hierboven kunt zien is dit verleden tijd. De luxe slaapbank Utrecht ,de Dotter voldoet helemaal aan de moderne eisen van deze tijd. Door de toevoeging van een chais longe kunt u heerlijk wegkruipen in uw prachtig bank die zich s avonds door een simpele handeling transformeert in een heerlijk bed. Ideaal als u niet zo veel ruimte heeft en deze optimaal wilt benutten.

Bekijkt u ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl