Luxe slaapbank Rotterdam

Stel je bent op zoek naar de perfecte luxe slaapbank Rotterdam, zo een die en perfect zit maar ook heerlijk slaapt. Zoek dan niet verder maar neem een kijkje op onze site van de-bankenfabriek.nl. Hier vind je prachtige luxe slaapbank Rotterdam waarmee je goed voor de dag komt. De bank ziet er namelijk heel normaal en comfortabel uit maar s avonds ontpopt hij zich door een simpele handeling in een heerlijk bed. Zo kun je ,wanneer je bijvoorbeeld klein behuisd bent toch genieten van een gezellige woonkamer met een mooie bank, waarvan men door zijn uitstraling, niet het idee heeft dat dit een slaapbank betreft. Dit onderscheidt maken wij bij de-bankenfabriek wel, in tegenstelling tot wat men bij vele andere slaapbanken ziet. Hier zie je direct dat het om een slaapbank gaat en deze ziet er vaak al niet comfortabel uit.

Luxe slaapbank Rotterdam

                                             zie hier Luxe slaapbank Rotterdam met de “Klaver”.

Showroom op afspraak

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je niet zo maar een luxe slaapbank Rotterdam besteld maar  deze eerst even zelf wil zien. En er uiteraard ook even in wil proef zitten en of liggen. Dit kan bij de-bankenfabriek 7 dagen in de week maar alleen als je van te voren even een afspraak maakt.

Onze helpdesk staat je graag te woord onder telefoonnummer: 072 5616126

luxe slaapbank Rotterdam

                 Luxe slaapbank Rotterdam , met hier de bank de slaapbol die u kunt bezichtigen

Ook voor een tienerkamer leent een slaapbank van de-bankenfabriek zich perfect. Tieners willen vaak graag met hun vrienden op zich zelf zijn en daarbij ook lekker kunnen zitten. Lekker chillen achter de computer of tv en het liefst met vrienden die dan eventueel ook nog kunnen blijven slapen. Zie hier de oplossing! Een heerlijke bank en bed in 1, nooit meer gedoe en gesleep met matrassen maar een bank en bed in een handomdraai! Hoe chill is dat?

luxe slaapbank Rotterdam

                 onze luxe slaapbank Rotterdam wordt professioneel bezorgd aan huis.

Kijk ook eens op andere websites:

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

fabriekmeubels.nl

de-interieurspecialist.nl