Luxe slaapbank Leiden

Ben je op zoek naar luxe slaapbank Leiden, dan hoef je nu niet verder te zoeken. Neem een kijkje op de site van de-bankenfabriek. Wij hebben de keuze uit meerdere modellen slaapbanken. Onze luxe slaapbank Leiden hebben een hoog comfort en een prachtige uitstraling. Helemaal van deze tijd is bijvoorbeeld de slaapbank die je op de foto hieronder ziet. Waarin een chaise lounge is verwerkt zodat je op de bank heel comfortabel kunt zitten, maar ook niet direct het idee hebt dat het een slaapbank betreft. Dit is echter wel het geval, de bank is in een mum van tijd te veranderen in een lekker bed. Ideaal als je bijvoorbeeld een studenten kamer bewoont met weinig ruimte zodat je van je kamer een woon en slaapkamer ineen kunt maken. Zonder dat het er rommelig uit gaat zien.

Luxe slaapbank Leiden

                                                     Luxe slaapbank Leiden met hier de “Dotter”

Onze luxe slaapbank Leiden zijn van puur Hollands fabrikaat en hebben dan ook een hoge kwaliteit. Het matras wat gebruikt wordt is van koudschuim wat prettig slaapt en de slaapbanken zijn te leveren in wel 12 verschillende stoffen. Alle stoffen hebben een zeer hoge martindale wat inhoudt dat het hele sterke stoffen zijn. Ook zijn de slaapbanken heel makkelijk in het gebruik, het uitklappen van de bank naar bed is op een eenvoudige manier te bedienen. En men klapt het bed ook snel weer terug naar bank. Een kind kan de was doen!

Luxe slaapbank Leiden

                               Luxe slaapbank Leiden de slaapbol van bank naar bed en terug

Showroom

Wij kunnen ons natuurlijk voorstellen dat je het lastig vindt om via internet te bepalen welke slaapbank je het meeste aan spreekt. Daarom hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om de slaapbanken uit te proberen in de showroom. Onze showroom is 7 dagen in de week te bezoeken op afspraak! 

Bel ons gerust onze helpdesk staat 7 dagen in de week voor je klaar van 9.00 tot 22.00 uur!

Helpdesk 072 5616126

luxe slaapbank Leiden

                                         alle luxe slaapbank Leiden worden professioneel bezorgd.

Bezoek ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

fabriektafels.nl