Luxe slaapbank Hilversum

Waarschijnlijk bent u op zoek naar een slaapbank en bent u daarom terecht gekomen op de blog site van de-bankenfabriek. Wij hebben een aantal zeer mooie luxe slaapbank Hilversum in onze collectie opgenomen. De slaapbanken zijn bijna niet van een normale bank te onderscheiden. Ook de kwaliteit is zoals u van de-bankenfabriek gewent bent zeer goed. Wij hebben 12 verschillende stoffen waaruit u kunt kiezen. Deze stoffen zijn van zeer sterke kwaliteit en hebben dan ook een martindale van 40.000. De Luxe slaapbank Hilversum zijn allen heel gemakkelijk om te vormen van bank naar bed en visa versa. Kijkt u maar eens naar onder staande foto waarop een bed staat uitgestald.

luxe slaapbank Hilversum

                                      Luxe slaapbank Hilversum, met als voorbeeld de slaapbol

Wij kunnen ons voorstellen dat u het moeilijk vind om via een foto te bepalen welke slaapbank voor u de juiste is. Daarom is er de mogelijkheid om in onze showroom een kijkje te komen nemen. Hier staan een aantal luxe slaapbank Hilversum uitgestald zodat u kunt uitproberen hoe de slaapbanken zitten en liggen. Onze showroom is gevestigd in Alkmaar en u kunt een afspraak maken om deze te bezoeken. Belt u hiervoor gerust met onze helpdesk dit kan 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

luxe slaapbank Hilversum

                                   luxe slaapbank Hilversum waaronder het klassieke model Klaver

De-bankenfabriek heeft een klassieker model in de collectie voor mensen die het liever niet zo heel strak willen. Zoals u kunt zien op de foto hierboven. Maar we hebben ook een model die helemaal aan de wensen van deze tijd voldoen aangezien er een chaislonge aan gemaakt is. Zodat u het als een chill bank kunt gaan zien. Zie de foto hieronder.

Luxe slaapbank Hilversum

                                        Luxe slaapbank Hilversum met hier de “Dotter”

Alle luxe slaapbank Hilversum worden geleverd met een koudschuim matras wat zorgt dat u heerlijk kunt slapen. Dus bent u klein behuisd of zoekt u een slaapbank voor een tienerkamer of logeerkamer. Dan bent u bij de-bankenfabriek op het juiste adres.

Kijk ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl