Luxe slaapbank Den Helder

Luxe slaapbank Den Helder

                                                       Luxe slaapbank Den Helder met hier de “Dotter”

Als u op zoek bent naar luxe slaapbank Den Helder komt u terecht op de blog pagina van de-bankenfabriek. Wij zijn een internet winkel maar hebben ook een showroom in Alkmaar die u op afspraak kunt bezoeken. Wij hebben een aantal slaapbanken in onze collectie ze zijn allen zeer comfortabel en hebben een luxe uitstraling. Alle luxe slaapbank Den Helder worden geleverd met een koudschuim matras. En ze zijn heel eenvoudig te veranderen van bank naar bed en weer van bed naar bank. Een slaapbank is een uitkomst wanneer u bijvoorbeeld een niet al te ruim huis heeft en u af en toe extra slaapruimte nodig heeft. Dan vormt u gewoon uw woonkamer om tot slaapkamer en na de nacht veranderd u uw kamer moeiteloos weer om naar een gezellige woonkamer.

Luxe slaapbank Den Helder

                                               het slaapgedeelte van Luxe slaapbank Den Helder

Zoals u op de foto hierboven en vervolgens ook hieronder kunt zien, hebben wij niet alleen moderne slaapbanken maar ook voor de iets klassiekere smaak hebben wij een model in onze collectie. Al onze luxe slaapbank Den  Helder kunnen geleverd worden in 12 verschillende stoffen. De stoffen hebben een martindale van 40.000 wat u zeer sterk mag noemen. De slaapbanken zijn van zeer goede Hollandse kwaliteit.

luxe slaapbank Den Helder

                                           luxe slaapbank Den Helder waaronder het klassieke model Klaver

Showroom op afspraak

Wilt u eerst eens uitproberen hoe de bank zit en ligt dan kunt een kijkje komen nemen in onze showroom. Let wel de showroom is alleen geopend op afspraak. U kunt hiervoor contact opnemen met onze helpdesk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Heeft u andere vragen dan mag u ons natuurlijk ook gerust bellen.

Kijk ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl