Luxe slaapbank Haarlem

U bent op zoek naar een luxe slaapbank Haarlem en bent hierdoor terecht gekomen op de blog pagina van de-bankenfabriek. Wij hebben een aantal slaapbanken in ons assortiment waarvan u nauwelijks het verschil kunt zien met een normale bank. A| onze luxe slaapbank Haarlem zijn helemaal van deze tijd. Ze hebben een heerlijk comfortabele zit, en zijn dan ook van goede Hollandse kwaliteit. De bediening voor het maken van bank naar bed en visa versa zijn heel gemakkelijk te noemen. In een handomdraai tovert u uw bank om! Daarbij heeft u ook nog eens de keuze in 12 verschillende keuze stoffen. Ook de stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een martindale van wel 40.000. Dit houdt in dat het een hele sterke stof betreft.

luxe slaapbank Haarlem

                                             Luxe slaapbank Haarlem, met als voorbeeld de slaapbol

Showroom op afspraak!

Heeft u interesse in een van onze luxe slaapbank Haarlem en wilt u daarom graag eens even proef zitten en liggen? Dit kan in onze prachtige showroom waarin wij de slaapbanken hebben uitgestald. Onze showroom is op afspraak geopend van 9 uur s’ ochtends tot 10 uur s’avonds! Belt u ons gerust dit kan 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00.

Tel nr Helpdesk 072 5616126

luxe slaapbank Haarlem

                                        luxe slaapbank Haarlem waaronder het klassieke model Klaver

Hierboven ziet u ons iets klassiekere model de slaapbank Klaver, voor als u het iets minder strak zoekt. Ook deze bank is uitgerust met een heerlijk koudschuim matras. Wat zorgt dat u prettig kunt slapen.

Luxe slaapbank Haarlem

                                                      Luxe slaapbank Haarlem met hier de “Dotter”

Wilt u een bank waarin u heerlijk kunt relaxen doordat u ook gemakkelijk  met de benen omhoog kunt gaan liggen. Dan is de slaapbank Dotter ideaal voor u doordat hier een chaislounge aan gemaakt is. Helemaal van nu en daardoor een zeer modern uitziende bank.

luxe slaapbank Haarlem

                                                   Onze luxe slaapbank Haarlem wordt bij u thuis bezorgt

Kijkt u ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl