Luxe slaapbank Den Haag

luxe slaapbank Den Haag

                                                        luxe slaapbank Den Haag waaronder het klassieke model Klaver

Je bent op zoek naar een luxe slaapbank Den Haag waardoor je nu op onze blog pagina terecht bent gekomen. Wij zijn een internet winkel met een gesloten showroom die alleen te bezoeken is op afspraak. Hierdoor kunnen wij de kosten voor jou zo laag mogelijk houden doordat we niet de hele dag in een winkel aanwezig hoeven te zijn maar alleen als je graag een kijkje wilt nemen in de showroom. Hierin kun je dan bekijken of de slaapbank je bevalt en of hoe hij zit en ligt. Wij hebben meerdere modellen luxe slaapbank Den Haag zowel iets klassieker als modern. Ook hebben wij de keuze uit 12 verschillende stoffen van een zeer sterke kwaliteit. Dat maakt dat je ook jouw slaapbank kunt kiezen in de stijl die je mooi vindt. Alle slaapbanken zijn zeer snel te veranderen in het gedeelte die je wenst. Van bank naar slaap en van slaap naar bank het geeft weinig moeite. Ideaal te noemen dus!

luxe slaapbank Den Haag

                                         Luxe slaapbank Den Haag, met hier de bank de slaapbol.

De slaapbank van jouw keuze wordt professioneel en gratis bij je thuis bezorgt. Dit geldt voor het hele land behalve voor de Wadden eilanden. De slaapbanken worden geleverd met een koudschuim matras wat heerlijk comfortabel ligt. Bel gerust voor het maken van een afspraak, onze helpdesk staat je graag te woord.

Helpdesk 072 5616126 te bereiken 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur.

Luxe slaapbank Den Haag

                                                     Luxe slaapbank Den Haag met hier de “Dotter”

Zoals je hierboven kunt zien gaat de-bankenfabriek met zijn tijd mee en leveren we nu ook een slaapbank met chaise longe. Hierin kun je lekker met de benen languit een filmpje kijken of met de laptop op schoot ontspannen zitten. Genieten zoals je dat zelf wilt!

Bekijk ook eens onze andere websites:

de-interieurspecialist.nl

fabriekverlichting.nl

fabriektafels.nl

fabriekmeubels.nl