LUXE SLAAPBANK GOUDA

Luxe slaapbank Gouda

het slaapgedeelte van Luxe slaapbank Gouda

Wanneer je op zoek bent naar een luxe slaapbank Gouda, kom je al snel bij de-bankenfabriek terecht. Wij leveren mooie stijlvolle slaapbanken geheel naar ieder zijn smaak. Zo hebben we een slaapbank voor de wat klassieker ingestelde klant en ook voor de moderne klant hebben wij de keuze. Helemaal van deze tijd is een bank met chais lounge waarop men languit met de benen kan gaan liggen. Daarom hebben wij deze chais lounge nu ook als slaapbank beschikbaar. Je ziet er zijn mogelijkheden genoeg om de slaapbank te vinden die aan jouw wensen voldoen.

Luxe slaapbank Gouda

luxe slaapbank Goude met chais lounge

Ook aan kwaliteit doen onze luxe slaapbank Gouda niet onder aan de rest van de kwaliteit van de-bankenfabriek. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit 12 verschillende stoffen die allemaal een martindale hebben van 40.000. Dit betekend dat het een zeer sterke stof betreft. De slaapbanken zijn uitgerust met een koudschuim matras dit zorgt dat je er heerlijk op kunt slapen. Alle slaapbanken zijn heel gemakkelijk in gebruik. Het kost weinig moeite om van de bank een slaapbank te maken en ook omgekeerd is het een eenvoudige handeling.

luxe slaapbank Gouda

Luxe slaapbank Gouda met als voorbeeld de slaapbol

Mocht je de slaapbank eerst eens willen uitprobeer om te zien hoe hij zit of ligt dan kan dit in onze showroom. Wij zijn 7 dagen in de week geopend, let wel dit kan alleen op afspraak. Je kunt ons bellen voor vragen of het maken van een afspraak alle dagen van de week van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

luxe slaapbank Gouda

Onze luxe slaapbank Gouda wordt bij gratis bij u thuis gebracht.

Wij bezorgen de slaapbank gratis door het hele land met uitzondering van de waddeneilanden.

Een slaapbank is een uitkomst als je klein behuisd bent maar toch vaak een extra slaapplaats nodig hebt.  Of als heerlijke relax plek in een tienerkamer met extra ruimte voor een logeetje.

Kijk ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl