Luxe slaapbank Delft

Een slaapbank hoeft er tegenwoordig niet meer uit te zien als een simpel snel ingeklapt bedbankje. Als je op zoek bent naar een luxe slaapbank Delft, dan ben je bij de-bankenfabriek op het juiste adres. Wij hebben de perfecte slaapbank voor jou, wanneer je bijvoorbeeld een studentenkamer gaat bewonen of je bent gewoon wat kleiner behuisd. Onze luxe slaapbank Delft heeft een hoog comfort en ziet er daarbij ook nog eens prachtig uit. Wij hebben de keuze uit verschillende modellen waarvan de 1 weer iets strakker oogt als de ander. De slaapbanken tonen in eerste instantie als een normale bank maar zijn om te toveren tot een heerlijk bed.

Luxe slaapbank Delf

                                              het slaapgedeelte van Luxe slaapbank Delft

Hierboven zie je onze banken uitgestald als bed, wij kunnen ons voorstellen dat je toch wel graag wilt weten hoe zo’n bank dan zit en ligt. Hiervoor hebben wij een showroom die 7 dagen in de week is geopend, let wel dit kan alleen op afspraak!

Voor het maken van een afspraak en overige vragen kun je onze helpdesk bellen van 9.00 tot 22.00 onder tel.nr. 072 5616126 

Luxe slaapbank Delft

                                                  Luxe slaapbank Delft met hier de “Dotter”

Zoals je op de foto hierboven kunt zien zijn onze slaapbanken helemaal van deze tijd. Zo heeft onze slaapbank Dotter een chais longe waar je heerlijk languit kunt relaxen. Je kunt daarbij ook nog eens kiezen uit wel 12 verschillende stoffen die een martindale hebben van 40.000. Een uitermate sterke stof dus. Daarbij wordt de luxe slaapbank Delft geleverd met een koudschuim matras wat zeer comfortabel ligt. Dus heb je een kleine woonruimte of je hebt onverwacht een extra bed nodig? De slaapbank biedt dan een perfecte uitkomst, en is in een handomdraai om te toveren in een lekker bed!

luxe slaapbank Delft

                                                    Luxe slaapbank Delft, met hier de bank de slaapbol.

Ook onze slaapbank Slaapbol heeft een moderne uitstraling en past goed bijvoorbeeld een studenten huis. Wij komen deze bank ook nog eens gratis bij je afleveren, dit geldt voor het hele land met uitzondering van de Wadden eilanden.

Bezoek ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

fabriekverlichting.nl