Luxe slaapbank Amersfoort

Wanneer u een niet al te ruime woonkamer heeft, of u bent op zoek naar een extra slaapplaats in een slaapkamer is er hier de oplossing. De-bankenfabriek levert namelijk sinds kort ook slaapbanken. De luxe slaapbank Amersfoort heeft een geweldige uitstraling en is van een zeer goede kwaliteit. Hierdoor heeft u in eerste instantie helemaal niet in de gaten dat de bank in de kamer een slaapbank betreft. De luxe slaapbank Amersfoort is een sfeervolle bank met daarin een heerlijk bed verborgen. Het matras van dit bed is gemaakt van koudschuim waardoor u van een comfortabele nachtrust kunt gaan genieten zodra de bank is omgevormd tot een bed.

Luxe slaapbank Amersfoort

                                                luxe slaapbank Amersfoort met chais lounge

De luxe slaapbank Amersfoort de Dotter is net als alle andere slaapbanken leverbaar in wel 12 verschillende stoffen. Deze stoffen zijn allemaal van een zeer sterke kwaliteit. Ze hebben een martindale van 40.000 wat inhoud dat de stof niet snel verslijt. Tevens hebben we verschillende modellen waaronder helemaal van nu zoals hierboven met de toevoeging van een chaislounge. Maar ook voor de mensen met een iets klassiekere smaak hebben wij een mooie luxe slaapbank.

luxe slaapbank Amersfoort

                                             luxe slaapbank Amersfoort waaronder het klassieke model Klaver

Showroom op afspraak

Bent u geïnteresseerd geraakt na het zien van onze website maar vind u het moeilijk om de juiste keuze te bepalen. Maakt u eens een afspraak om onze showroom te bezoeken. Hier staan de verschillende modellen voor u uitgestald. Bel gerust, dit kan alle dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur. Onze helpdesk staat u graag te woord.

Helpdesk 072-5616126

Onze showroom is alleen op afspraak geopend dit kan 7 dagen in de week

luxe slaapbank Amersfoort

                                     Luxe slaapbank Amersfoort met als voorbeeld de slaapbol

De slaapbank die u hierboven ziet afgebeeld past ook perfect in een tienerkamer door zijn moderne vormgeving.

Bezoek ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl