Luxe slaapbank Almere

Luxe slaapbank Almere

                                             Luxe slaapbank Almere met hier de “Dotter”

Wanneer je op zoek bent naar een luxe slaapbank Almere, kom je al snel terecht bij de-bankenfabriek. Wij leveren goede kwaliteit banken van puur Hollands fabrikaat. Nieuw bij de-bankenfabriek zijn nu de prachtige slaapbanken die wij hebben toegevoegd aan ons assortiment. Geen simpele en vaak niet al te stevige slaapbankjes die je voorheen altijd zag, maar mooie moderne banken. Een luxe slaapbank Almere die totaal niet misstaat in jouw woonkamer. Menigeen zal niet eens zien dat het hier een luxe slaapbank Almere betreft. Maar zal eerder denken dat het om een normale bank gaat. Dus ben je niet al te ruim behuisd of wil je graag een extra bed en bank voor de logeerkamer? Kijk dan gerust eens bij de-bankenfabriek.

Luxe slaapbank Almere

                                           het slaapgedeelte van Luxe slaapbank Almere

Al onze slaapbanken zijn gemakkelijk te bedienen bij het omvormen van bank naar bed en omgekeerd. De luxe slaapbank Almere word geleverd met een koudschuim matras. Hier kun je heerlijk op slapen. Ook zijn alle slaapbanken te leveren in 12 verschillende zeer sterke stoffen met een martindale van 40.000. Je  kunt zelf een keuze maken uit deze stoffen zodat de slaapbank helemaal in jouw eigen smaak geleverd wordt.

luxe slaapbank Almere

                                   onze luxe slaapbank Almere wordt professioneel bezorgd aan huis.

De slaapbank wordt ook nog gratis bij u thuis bezorgt door het hele land met uitzondering van de waddeneilanden.

Showroom op afspraak

Wil je eerst eens zelf proef zitten en liggen dan kan dat in onze prachtige showroom. Wij zijn 7 dagen in de week op afspraak voor je geopend. Wij hebben de modellen hier voor je uitgestald zodat je een beeld kan vormen van de betreffende slaapbank. Bel gerust onze helpdesk voor het maken van een afspraak of eventuele andere vragen.

Helpdesk 072 5616126

onze helpdesk is bereikbaar alle dagen van 9.00 tot 22.00 uur.

Bezoek ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nfabriektafels.nl de-interieurspecialist.nl fabriekverlichting.nl