Luxe slaapbank Alkmaar

luxe slaapbank Alkmaar

                                                         Luxe slaapbank Alkmaar, met hier de bank de slaapbol.         

Je bent op zoek naar luxe slaapbank Alkmaar en daardoor ben je terecht gekomen op de blog site van de-bankenfabriek. Wij hebben verschillende modellen die geheel voldoen aan jouw wens voor een luxe slaapbank Alkmaar. Ten eerste is de slaapbank een bank zoals je je een bank wenst, 1 die er mooi uitziet en lekker zit en in eerste instantie helemaal niet oogt als een slaapbank. Ten tweede is het een slaapbank die door zijn koudschuim matras heerlijk slaapt. Daarbij komt dat het Hollands fabrikaat is waardoor de kwaliteit hoog ligt en de stoffen  een martindale hebben van 40.000. Dit houdt in dat het een zeer sterke stof betreft waaruit je ook nog eens kunt kiezen uit 12 verschillende stoffen.

Luxe slaapbank Alkmaar

                                                       Luxe slaapbank Alkmaar met hier de “Dotter”

De bank die je hierboven ziet is helemaal van deze tijd door de longchair die er aan zit. Hierdoor kun je heerlijk met de benen languit om uit te rusten van een vermoeiende dag. Wij hebben echter ook een wat klassieker model die nog minder het idee geeft van een slaapbank. Een ware verassing dus.

luxe slaapbank Alkmaar

                                        luxe slaapbank Alkmaar waaronder het klassieke model Klaver

Onze luxe slaapbank Alkmaar is snel om te bouwen naar een bed, een simpele handeling maakt van uw bank een bed. Wanneer je een beperkte ruimte hebt is deze oplossing ideaal. Vooral omdat men in eerste instantie niet in de gaten heeft dat de bank ook een bed betreft. Kom gerust eens langs in onze showroom om de luxe slaapbank uit te proberen. Onze showroom is 7 dagen in de week te bezoeken. Let wel dit kan alleen op afspraak!

Je kunt ons bellen 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 tel. nr 072 5616126

luxe slaapbank Alkmaar

                                           onze luxe slaapbank Alkmaar wordt professioneel bezorgd aan huis.

Bekijk ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl