Luxe bankstellen

Luxe bankstellen

Luxe bankstellen
luxe bankstellen waar hier een 4 zitsbank Anemoon is geadviseerd.

De luxe bankstellen bij de-bankenfabriek.nlstralen comfort uit en zijn perfect gestoffeerd. Zowel in landelijke stijl als in de moderne stijl. De moderne luxe bankstellen zijn apart, chique en tijdloos te noemen. Let vooral eens op de manier van stofferen in de 90° hoeken. Een ware kunst op zich. Dit met een pracht detail, het pootje, die zowel in het langwerpig strak als in het rond kan. Dan onze landelijke serie, die vooral opvalt door zijn comfortabel uitstraling. Maar ook hier valt het stoffeer werk direct op. Een hoes lijkt bijna vaste stoffering en de biezen lopen prachtig recht en niet kronkelend weg wat je bij vele andere aanbieders wel ziet. Ook de platte stiksels rondom de kussens bij bijvoorbeeld, de ban Anemoon zijn mooi recht gestikt en ook dat zie je vaak heel anders. Onze luxe bankstellen hebben ook nog eens de beste comfort zit- en rugkussens en worden vervaardigd uit het beste latex en polyester en dacron. Maar ook de rompen worden gemaakt met de beste kwaliteit materialen zoals hardboard, grenen regeles, hardhouten romp en multiplex. Dit alles maakt onze banken luxe en geven een rijk gevoel. Echter de prijs is zo interessant tegen over de kwaliteit dat deze vorm van luxe plotseling voor iedereen bereikbaar is. Dus profiteer van onze scherp geprijsde banken die werkelijk in alle maten leverbaar zijn en ook nog als fauteuil en poef.

Luxe bankstellen
De nieuwe collectie luxe bankstellen van de-bankenfabriek.nl

 Wilt u proef zitten op onze luxe bankstellen dan kan dat 7 dagen in de week van 9.00-22.0 op het industrieterrein “Beverkoog” te Alkmaar.

LET WEL: Alleen op afspraak!

Berenkoog 14

1822 BJ  Alkmaar

Tel. 072-5616126

mobiel 06-24566262

Luxe bankstellen
Luxe bankstellen

Bezoek ook eens onze andere sites

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.