Loveseat

Loveseats modern en klassiek

                                                                  Loveseats modern en klassiek

Bij de-bankenfabriek.nl hebben ze nu ook een prachtige loveseat met de toepasselijke naam; “Bloesem”. Deze Klassieker hebben ze nu gemaakt als hoesmodel waardoor het reinigen van de stof nu wel heel makkelijk is. De 1,5 zits is hierdoor ook veel goedkoper om opnieuw te bekleden want de hoes van de 1,5 zits vormt al een mal. Iemand die handig is op de naaimachine zou bij wijs van spreken een mooie, goedkope rol stof van de markt kunnen halen en de bestaande hoes van de fauteuil na kunnen maken. Buiten dit alles kun je online deze Bloesem zelf samenstellen in meer dan 60 kleuren stof van verschillende kwaliteiten. Ook het pootje is in vier kleuren verkrijgbaar. De kwaliteit van deze stoel is perfect en puur Hollands, originele nosagvering en beuken houten romp maken deze loveseat tot de top in de markt.

Meerdere Loveseats

Loveseat, loveseat online

Loveseat, loveseat online met de loveseat Hyacinth.

Op de site van de-bankenfabriek.nl hebben wij meer fauteuils, die ook leverbaar zijn als 1,5 zits van de modellen banken die online staan. Dus bijvoorbeeld, de bank Anemoon, de bank Dahlia, de bank Roos, de bank Tulp, de bank Lelie en de bank Anjer hebben hun 1,5 zits fauteuil. Zo kunnen wij meerdere modellen aanbieden. Want ook op onze andere site Fabriekmeubels.nl hebben wij het type Bloesem maar dan als vaste stoffering en leverbaar in vier kleuren katoen. Ga naar http://www.fabriekmeubels.nl/loveseat en stel uw eigen 1,5 zits met vaste bekleding samen online.

En mocht u hulp nodig hebben dan kunt u 7 dagen in de week bellen met onze hulplijn 072-5616126 of om een afspraak te maken om de fauteuils te bezichtigen of om een gratis interieur advies.

Adres; Berenkoog 14 – 1822 BJ – Alkmaar

Gratis interieur advies

Gratis interieur advies. Alles wordt op professionele wijze geleverd.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl