Loungebanken online

Loungebanken online
De loungebanken online “Kamille” binnenkort verkrijgbaar

Loungebanken online

Bij de-bankenfabriek hebben we diverse landelijke bankstellen waarvan ieder model wel een lounge gedeelte heeft. Deze loungebanken online kun je namelijk helemaal zelf samenstellen via de unieke configurator. Je neemt van de bank Hyacinth bijvoorbeeld de driezit bank met arm links en daar tegen aan kun je dan weel een lounge gedeelte plaatsen. Zo ontstaat er een heerlijke relaxbank die ook zeer geschikt is voor mensen die kort of lang van bovenbeen zijn.

Door het extra rugkussen kan zelf iemand van niet kleiner dan 1,50 cm. er ook heerlijk opzitten. Maar voor degene die weer langer zijn dan 1,90 kunnen, door het voorkussen wehg te halen, ook heerlijk relaxen.

Loungebanken online
De loungebanken online “Hyacinth”

Maar ook de loungebanken online “Anemoon” is een geweldige relaxbank. Deze is nameleijk in twee dieptes leverbaar en met heel veel elementen. Hij is er op 100 diep en op 110 diep. Dit houdt in dat de bank zeer geschikt is voor kleine, maar ook voor lange mensen. We hebben in het verleden al eens de combinatie gemaakt met twee verschillende dieptes. Aan de linkerzijde begonnen we met een loungebank (longchair) breed 120 x armdiepte van 100 met daarnaast tussenelementen van 1 x 90 breed x 100 diep en 1 x 90 breed x 100 diep en 1 x 110 brred met arm rechts. Hierdoor zitten beide partners fantastisch.

Lounchebanken online
Loungebanken online “Anemoon”
Loungebanken online
Alle modules van de loungebanken online “Anemoon”

Dus twijfel niet en maak gerust een afspraak om eens in onze mooie showroom, op industrieterrein “Beverkoog”, te Alkmaar deze loungebanken online te bezichtigen en vooral uit te gaan proberen. Onze interieur specialist zal u goed van dienst zijn. Neem ook vooral een plattegrond of bouwtekening mee zodat wij het juiste model in kunnen tekenen voor je.

Ook hebben wij voor je een help-desk die zeven dagen in de week bereikbaar is van 9.00-22.00 om jou telefonisch van dienst te zijn met al je vragen.

072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.