Longchair banken

Longchair banken

De vertaling van een longchair  is lange stoel, dus eigenlijk een stoel waar een poef aangeplakt is. Longchair banken is weer een bank waarvan er links of rechts een soort poef aangezet is die vast zit. Deze vorm van zitbanken is momenteel erg populair onder jonge mensen omdat zij graag willen chillen en languit willen liggen op hun bank. Het voordeel van longchair banken is dat de ene partner languit op de bank kan liggen terwijl de ander languit op de longchair ligt. Er zijn vele variaties op te bedenken, bijvoorbeeld heb je banken die links beginnen met een longchair en eindigen met een ottomanbank (zie blog; Wat is een Ottomanbank?). Deze longchair banken zijn er zowel in een moderne longchair als klassiek/landelijke versie. de-bankenfabriek.nl biedt hier een keuze in aan die voor elk type klant geschikt is. De keuze is niet enorm maar ontzettend breed per model. Zo kun je kiezen per model voor de fauteuil, loveseat, 2 zitbank, 2,5 zitbank, 3 zitbank, longchairbank, ottomanbank, hoekbank maar ook als poef in verschillende maten. Ook zijn  er vaak twee of drie tussenelemanten te verkrijgen waardoor je een bankstel zo groot kunt maken als je zelf wilt.

Showroom;

 

Bij de-bankenfabriek.nl kun je op elk model, op de site, proef zitten. Hiervoor kun je zeven dagen per week terecht van 9.00-22.00 uur, op afspraak. Ons telefoonnummer is 072-5616126 of mobiel 06-24566262. Maar ook kan onze interieur specialist hans Gonggrijp vrijblijvend langskomen om te kijken welke longchair banken er voor jouw geschikt zijn. Hij meet de kamer op en komt met een passend voorstel. Ook kan hij meer advies geven voor uw inrichting, zoals bijvoorbeeld kleur verf, behang, zonwering, meubelen, gordijnen, vitrage of zelfs buiten zonwering. Laat je vrijblijvend inspireren en adviseren voor de perfecte longchair bank!

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.