lange zitbanken Anemoon

                                                             zie hier de lange zitbanken van de-bankenfabriek

Lange zitbanken

Uw zoektocht naar lange zitbanken hoeft niet lang meer te duren. U bent nu terecht gekomen op de blog pagina van de-bankenfabriek. Zoals u op de foto hierboven kunt zien is het maken van lange zitbanken voor ons geen enkel probleem. Wij verplaatsen ons in de wens van de klant, waardoor er bij ons heel veel mogelijk is. Onze banken zijn van zeer hoge kwaliteit en ook onze prijzen zijn zeer gunstig. Doordat wij jaren lange ervaring hebben kunnen wij u altijd een passend advies geven. Zo krijgt u een bank thuis van hoogwaardig kwaliteit waar u nog jaren van kunt genieten.

lange zitbanken

                                                                                         lange zitbanken

Op de foto hierboven kunt u zien dat de bank bestaat uit 1 hoes. Dit is heel handig want als u na jaren bijvoorbeeld weer eens een andere kleur wilt, hoeft u alleen maar een hoes te laten maken. De lange zitbanken blijft maar wordt geheel aangepast aan uw nieuwe wensen. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor vaste stoffering te kiezen.  Onze stofkeuze is bijzonder groot, u kunt kiezen uit wel honderden verschillende stoffen. Dit maakt u bank tot uw bank!

 lange zitbanken

                                   voorbeeld van een elementenbank voor het maken van lange zitbanken      

Bezoek onze showroom

Wilt u proefzitten in de bank van uw keuze of ter plaatse de juiste stof bepalen? Bezoek dan onze showroom. U kunt voor het maken van een afspraak onze helpdesk bellen. Zij staan u graag te woord voor het beantwoorden van al uw vragen en voor het inboeken van een afspraak. Wij zijn alle dagen te bereiken van 9.00 tot 22.00 uur onder tel nr:

072-5616126

Let wel, het maken van een afspraak is van belang omdat wij alleen dan aanwezig zijn.

Bekijk ook eens onze andere websites;

fabriektafels.nl/ fabriekmeubels.nl /de-interieurspecialist.nl /fabriekverlichting.nl