lange banken

Lange banken

Ben je op zoek  naar lange banken omdat je een grote ruime woonkamer hebt, of een groot gezin? Bij de-bankenfabriek kunnen we je verder helpen. Wij maken lange banken op maat voor je, zodat je heerlijk met z,n allen op de bank kan ploffen. Lekker tv kijken, ontspannen een boek lezen of gewoon gezellig met z,n allen op de lange banken samen kletsen. Het kan allemaal bij de-bankenfabriek. Wij hebben zowel moderne banken als landelijke banken voor degene die wat rechter wil zitten, of juist wil ploffen in een bank. Ieder mens heeft immers zijn eigen wensen voor het zitcomfort. Je kunt bij ons ook nog eens kiezen uit een zeer ruim aanbod van verschillende stoffen. De banken kunnen geleverd worden met een vaste stoffering of je kunt kiezen voor een hoes. Je hebt ook nog de keuze uit verschillende soorten pootjes voor onder de bank. De bank kun je helemaal zelf samenstellen op onze site om een idee te krijgen.

Lange banken bij de klant thuis
                                                     Lange banken Anemoon

Banken service aan huis

Wij kunnen ons voorstellen dat wanneer je op zoek bent naar lange banken, je het lastig vind de perfecte maat uit te kiezen. Daarom bestaat bij ons de mogelijkheid om onze interieur adviseur bij je langs te laten komen. Hij kan dan de situatie bij je thuis bekijken en zo een passend advies voor je lange banken te geven. Daarbij komt dat hij dan de bank van je keuze mee kan nemen zodat je alvast het zitcomfort kan voelen van de betreffende bank. Zo hoef je eigenlijk helemaal de deur niet meer uit, alles wordt vanuit je eigen huiskamer bepaalt. Handig toch?

lange banken Anemoon
                                                zie hier de lange banken van de-bankenfabriek

Showroom

Mocht je je toch liever laten inspireren in onze showroom, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben een showroom in Alkmaar die zeven dagen in de week op afspraak is te bezoeken. Bel gerust onze helpdesk voor het maken van een afspraak.

helpdesk 072 5616126 van 9.00 tot 22.00 uur

lange banken
                                           Al onze lange banken worden professioneel bezorgd

bezoek ook eens onze ander websites;

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist

fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.