Landelijke hoekbanken

Om direct naar de homepagina te gaan klik op logo!

Wilt u direct contact; Bel ons op 072 -5616126

of SMS ons op 06-22694323

Voor gratis interieuradvies in onze showroom maak een vrijblijvende afspraak; 072-5616126

Bij de-bankenfabriek hebben wij prachtige landelijke hoekbanken voor elke wens. Wil je een zachte-, medium- of juist harde zit bij de-bankenfabriek is dit allemaal mogelijk. Je kunt zelf aangeven waar de voorkeur naar uit gaat. Dit passen wij dan naar wens aan. Ook is het mogelijk om te kiezen voor vaste stoffering of juist te kiezen voor een losse hoes. Daarbij heb je ook nog eens de keuze uit vele verschillende soorten stoffen waarbij de prijs van de bank in verreweg de meeste gevallen hetzelfde blijft. Ook voor de opstelling van de bank zij er vele mogelijkheden van 2- en 3- zit bank tot een chaise-longue of een bank met ottomane.

landelijke hoekbanken

Landelijke hoekbanken waaronder onze anemoon van 1.10 diep.

Showroom in Alkmaar

Het is mogelijk om jouw landelijke hoekbanken via ons configuratie systeem online te bestellen. Daarbij kun je de gewenste stof aangeven waarbij de bank in het scherm verschijnt zoals jij hem wenst. Voor veel mensen geldt dat ze liever eerst even willen proefzitten om zo te kunnen bepalen welke bank het lekkerst zit. Daarom hebben wij buiten onze site om ook een showroom gerealiseerd in Alkmaar. Let er wel op dat onze showroom uitsluitend te bezoeken is nadat je eerst een afspraak hebt gemaakt. Wij zijn alleen op afspraak geopend om zo de kosten te beperken en we  ook de volle aandacht aan onze klanten kunnen geven.

Bel voor een bezoek aan onze showroom met onze helpdesk

072 5616126

Landelijke hoekbanken

Landelijke hoekbanken, sfeervol en comfortabel

De-bankenfabriek en meer…

Hoewel de naam anders doet vermoeden kun je bij de-bankenfabriek niet alleen terecht voor je landelijke hoekbanken maar verkopen wij veel meer. Zo kun je er ondermeer ook terecht voor tafels, stoelen, kasten, karpetten en gordijnen. Kijk eens rond op een van onze andere sites waarop je volop inspiratie zult vinden voor een prachtig interieur!

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

eetstoelenfabriek.nl