Landelijke bankstellen kopen

Landelijke bankstellen kopen
Landelijke bankstellen kopen nieuwe collectie 2014. Binnenkort online maar wel al verkrijgbaar.

 

Landelijke bankstellen kopen

 

Een landelijke bank heeft een wat nonchalantere uitstraling doordat er vaak gewerkt wordt met losse hoezen in plaats van vaste stoffering. Landelijke bankstellen kopen kun je overal maar een degelijk en goed advies niet. Wij van de-bankenfabriek.nl doen dit wel en komen, indien gewenst, vrijblijvend bij je thuis om samen met jou tot de ultieme zitbank of hoekcombinatie te komen. Onze interieur specialist komt bij je thuis met stofstalen en online kun je al zien welk model er geschikt is voor jou huis. Vervolgens adviseert hij, in samenspraak, de juiste opstelling, kleur en model om vervolgens jou uit te nodigen om naar onze showroom te komen proefzitten. Zes weken later kan deze ultieme landelijke bankstel bij jou thuis staan. Maar ook beschikken wij van de-bankenfabriek tot de mogelijkheid om je mee te nemen naar het HTC (Home Trade Center) of het ETC (European Trade Center) te Nieuwegeine of Culemborg. Dit zijn de grote meubel inkoop centrums van Nederland met meer dan 100.000 m2 meubels onder 2 daken. Landelijke bankstellen kopen doe je hier met plezier en er zal eer wereld voor je open gaan. Dit kan echter alleen op een maandag want voor de rest van de week zijn deze meubel inkoopcentra’s gesloten.

Grote zitbank
Een landelijke bankstel Hyacinth op maat bij een klant thuis.

Module opties

Bij de-bankenfabriek zijn er momenteel vijf landelijke bankstellen en twee moderne bankstellen. Dat is niet zo veel maar de mogelijkheden zijn werkelijk ongekend. Het zitcomfort is zeer uitgedacht en comfortabel voor elk persoon, lang of kort, zwaar of licht. Ze beschikken allemaal over originele binnenvering met massief houten rompen en de beste vullingen voor de zit- en rugkussens. Daarnaast is elke model geheel naar wens samen te stellen. Of je nu alleen een poef wilt wat wij in drie standaard maten hebben, of een fauteuil, loveseat, 2 zitbank, 2,5 zitbank, 3 zitbank, 3,5 zitbank, longchair bank, ottomane bank of hoekbank, het is er allemaal. Zelfs hebben bijna alle modellen 2 tot 4 tussenelementen , hierdoor kun je jou bank geheel online samen stellen.

Landelijke bankstellen kopen
Landelijke bankstellen kopen met al zijn modulen.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.