Landelijk wonen

Landelijk wonen.

Landelijk wonen
                                                        Landelijk wonen met de grote zitbank Anemoon

Momenteel is landelijk wonen helemaal van vandaag de dag. Het is een gezellige cosy sfeer waar nonchalante de boventoon voert. Zitbanken met losse hoezen  , doorgeschuurde eettafels en kasten, oude materialen, linnen gordijnen, en gewassen stoffen zijn hierin de trend. Zeg maar gewoon een wat doorgeleefde sfeer, alsof er al ingewoond is. De kleuren die hierin samengaan zijn de grauwe natuurtinten zoals grijs, beige, lever, leem en klei kleuren, gecombineerd met veel wittinten. Daarbij wordt er zeer regelmatig gewerkt met krijtverf op muren en kozijnen. Het landelijk wonen is voor iedereen weggelegd en is zeker niet alleen voor mensen die vrijstaand wonen. Ook klein behuisde kunnen deze sfeer makkelijk aanbrengen met leuke accessoires, kussens, en bijvoorbeeld zonwering, hier moet je dan denken aan shutters of houten jaloezieën.

Landelijk wonen bij de-bankenfabriek en fabriekmeubels.

Landelijk wonen
                                                Landelijk wonen. De Hyacinth bij een klant geplaatst

Bij de-bankenfabriek staan diverse modellen banken dir uitermate geschikt zijn om landelijk te wonend. Neem de Hyacinth, Anemoon of de Dahlia, deze zitbanken hebben hoezen waarvan ook de romp. Dit oogt al landelijk en de stoffen die erop kunnen zoals de Cool, Shadow en Kiss zijn echte katoen/linnen stoffen met een landelijke uitstraling. Tevens zijn deze banken in alle mogelijke modellen te leveren. Van een fauteuil, loveseat, 2 zit-, 2,5 zit-, 3 zitbank, longchair bank, ottoman bank tot hoekbank en poef aan toe,

Landelijk wonen
                                                   Landelijk wonen. Een interieur advies op maat.

Bij Fabriekmeubels is landelijk wonen ook sterk vertegenwoordigd. De kasten Millaan en Rome hebben een wel zeer uitgesproken landelijke stijl, maar de kasten serie Square past daar ook heel erg mooi in. Deze laatste serie is wat moderner maar doordat alle scherpe hoekjes lichtjes zijn doorgeschuurd kan dit heel makkelijk ook worden toegepast in de landelijk wonen stijl. Daarnaast zijn er vele eettafels, salontafels, bijzettafels, eetstoelen, tv-meubels, lampen en zelfs luxe bontmantel plaids die helemaal in de sfeer van het landelijk wonen passen.

Landelijk wonen
                                                                               Landelijk wonen

 Laat je vrijblijvend inspireren op beide leuke sites, en mocht je interesse hebben dan kan je zelfs zeven dagen per week gebruik maken van de showroom. Deze is open van 9.00-22.00. Maar let wel op want alleen op afspraak. 072-5616126 of 06-22694323.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.