Kwaliteit stoffen banken

Kwaliteit stoffen banken
Bij deze Stoffen banken Anemoon zijn twee elementen zitbanken tegen elkaar aan gezet.

Kwaliteit stoffen banken

Kwaliteit stoffen banken vindt je op de site van de-bankenfabriek.nl En niet alleen de stof is van topkwaliteit, ook de gehele constructie van de rompen zijn fantastisch. Gemaakt in Holland van de beste materialen zoals massieve houten rompen, houtvezelplaat met grenen regels en hardboard. Daarop nosagvering afgedekt met een laag polyether. De zitkussens bestaan uit polyether van 30 KG/m3, afgedekt met een toplaag van Latexsticks gemengd met siliconenwatten. De rugkussens  zijn gevuld met latexsticks en siliconen watten gemixt, rondom afgedekt met dacron van 180 gr/m3. Dit samen met de geweldige stoffencollectie die op deze kwaliteit stoffen banken kunnen maken het geheel zeer aantrekkelijk. In vergelijking met zitbanken die momenteel veel uit Hongarije, Roemenië, Polen en China komen zijn onze kwaliteit stoffen banken absoluut goedkoop. Sterker nog, vele malen goedkoper in verhouding met deze landen. Mocht er wat gebeuren met onze kwaliteit stoffen banken dan is de garantie top, want wij halen de bank op bij je thuis, om vervolgens door te rijden naar de leverancier, het daar in orde te laten maken, en vervolgens weer terug naar de klant.

Kwaliteit stoffen banken
Stel online uw eigen kwaliteit stoffen banken samen!

Advies

Bij de-bankenfabriek kunt u zelf uw eigen bankstel samen stellen met hulp van onze unieke configurator. U kunt het model bepalen, maar ook de stofkeuze en de kleur van de poten. Komt u er niet geheel uit dan hebben wij een help-desk, die u zeven dagen per week van dienst is van 9.00-22.00. Wij helpen u de juiste keuzes te maken. Ook kunt u zeven dagen terecht in onze mooie showroom in Alkmaar. Let op, dit gaat alleen op afspraak om de overhead kosten zo laag mogelijk te houden voor u. Neem een plattegrond of bouwtekening mee en wij helpen u verder. Ons telefoonnummer is 072-5616126 of mail naar info@fabriekmeubels.nl.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.