Kwaliteit bankstellen

Kwaliteit bankstellen

Bij de-bankenfabriek.nl is de kwaliteit van onze kwaliteit bankstellen erg hoog te noemen. Dit is niet altijd van de prijs af te lezen maar dat heeft weer te maken met de zeer lage overhead kosten zoals geen dure huur, duur personeel, licht wat de hele dag brand etc etc.. De top kwaliteit bankstellen longchairs ottoman banken worden vervaardigd van de beste materialen. De materiaalsoort voor de rompen zijn houtvezelplaat in combinatie met grenen regels en hardhouten romp met hardboard afgewerkt. De zitvering wordt uitsluitend gemaakt met nosag vering omdat deze bekend staan van hun lange levensduur. De rugvering bestaat uit hardboard afgedekt met polyester met daaroverheen katoen. De zitkussen vulling bestaat uit polydown bultex.

kwaliteit bankstellen
kwaliteit bankstellen ook speciaal op maat gemaakt

 

GARANTIE

_Bankenfabriek_65

Op al onze top kwaliteit bankstellen longchairs ottomanbanken geven wij vijf jaar volledige garantie op romp en binnenvering bij normaal gebruik. Op onze stoffen geven wij echter geen garantie omdat wij niet kunnen bepalen of het nu gaat om iemand alleen of een gezin met kinderen en/of huisdieren. Tevens kunt u kiezen om wel voor de Care Fixx ® te kiezen. Dan impregneren wij de bank met een vloeistof die men niet ziet, ruikt of voelt maar geen vocht en vuil doorlaat. Wij van de-bankenfabriek geven op vlekken 5 jaar volledige garantie met een origineel garantiecertificaat. Per zit plaats kost dit € 50,= extra maar is zeker met kinderen en huisdieren geen overbodige luxe.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.