Kleurrijke fauteuils

Kleurrijke fauteuils

Bij het zoeken naar kleurrijke fauteuils ben je terecht gekomen op de blog site van de-bankenfabriek. Wij hebben sinds kort zeer leuke en stijlvolle kleurrijke fauteuils in ons assortiment opgenomen. Ze hebben allen een speelse uitstraling en geven je interieur een leuk extra accent. Je kunt kiezen in verschillende frames waaronder zwart, rvs,  chroom of hout. Daarbij zijn er vele mogelijkheden om de fauteuils hun eigen uitstraling te geven doordat je kunt kiezen uit meerdere kleurrijke stoffen. In een felle kleur, of bijvoorbeeld met een stripfiguur stof. Weer eens iets anders dan alle leverkleuren en voorzichtige tinten. Heb je een eigen stof? Ook dan kunnen wij je van dienst zijn door de fauteuil in deze stof te laten bekleden.

kleurrijke fauteuils
                                           kleurrijke fauteuils waaronder de gerbera

Showroom

Mocht je het lastig vinden om alleen bij het zien op de site tot een juiste beslissing te komen dan is er ook de mogelijkheid voor het bezoeken van onze showroom. Onze showroom in Alkmaar is 7 dagen in de week te bezoeken. Let wel dit is alleen op afspraak mogelijk! Zo kun je eerst komen proefzitten en de verschillende modellen  bekijken om een keuze te kunnen maken. Voor het maken van een afspraak of voor eventuele andere vragen bel gerust!

Helpdesk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur bereikbaar.

072 5616126

Kleurrijke fauteuils
                                             Kleurrijke fauteuils waaronder de Dille

Uiteraard zijn fauteuils niet het enige wat wij in ons assortiment hebben opgenomen. Bij de-bankenfabriek hebben wij een ruime keuze in zowel strak als moderne  meubels. Ook zijn wij altijd bereid met je mee te denken en helpt onze interieur specialist je graag bij het maken van het voor jou juiste plaatje. Kijk eens rond op onze sites om te zien wat wij zoal kunnen en doen.

kleurrijke fauteuils
                                       kleurrijke fauteuils maar ook leuke eetbankjes

fabriekmeubels.nl

fabriektafel.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.