Interieur Stylist

Interieur stylist

Onze interieur stylist heeft hier een klassiek interieur gecreëerd.

Als u op zoek bent naar een interieur stylist dan bent u bij de-interieurspecialist en de-bankenfabriek op het juiste adres. Maar u kunt voor een interieur stylist ook op onze andere drie sites terecht, namelijk eetstoelenfabriek.nl en  Fabriekmeubels.nl . en zitbankenopmaat.nl Hans Gonggrijp is reeds 32 jaar actief in de woninginrichting branche waar hij inmiddels zijn sporen heeft verdient. Hij kent alle kneepjes van het vak en brengt rust en sfeer in een interieur. Ook als er nieuwe items toegevoegd moeten worden aan een bestaand interieur, want daar ligt vaak het probleem.

Interieur stylist

Hier een voorbeeld van een Interieur advies

Hans is als erg jong begonnen en wel op 14 jarige leeftijd bij Good Housing waar hij tot zijn zestiende een gedegen opleiding heeft genoten. Daarna begon zijn vader een exclusieve zaak in Alkmaar waar hij 8 jaar heeft gewerkt en ondertussen studies op woninginrichting gebied volgde, om vervolgens zijn  vleugels te spreiden. Ondertussen heeft hij vele studies gevolgd waaronder etaleer kunst, kleurleer, interieur stylist, woningstoffering en vervolgens zijn ondernemers papieren. Voor dit alles is hij dan ook geslaagd en neemt deze kennis mee naar zijn klanten. Na zijn vaders bedrijf heeft hij nog gewerkt als zelfstandig agent in de exclusieve woninginrichting branche, bij Index, waar hij als bedrijfsleider heeft gewerkt om vervolgensj bij een gordijnen en tapijt winkel te gaan werken om ook vanaf bouwtekeningen offertes te kunnen maken. Na deze drie jaar is hij vervolgens 8 jaar, bij een exclusieve zaak in Castricum, als bedrijfsleider verder gegaan om daarna als zelfstandig ondernemer een zaak te beginnen in Overveen.

Tijden die veranderen.

Interieur stylist

Onze interieur stylist heeft hier iets aparts gedaan met de boekenkast en de boekenplank stof op de fauteuil.

Na vijf jaar een eigen winkel in de exclusieve woninginrichting te hebben gehad in Overveen kwam daar plots de crisis die zijn omzet sterk deed dalen. Maar Hans met al zijn ervaring ging niet bij de pakken neer zitten, maar begon online Fabriekmeubels.nl, dat was in 2010. Hij bedacht een systeem waarbij je online zelf je meubel kon samenstellen. Bijvoorbeeld een bank! Welke stof wil je, of welk kleur pootje, en welke model? Wil je bronzen grepen of RVS op je samen gestelde kast? Alles is mogelijk op deze site met 1 simpele klik van je muis. Hans groeide in een crisis periode en kwam met de unieke site www.de-interieurspecialist.nl. Inmiddels bestaat ook de-bankenfabriek.nl en is inmiddels aangevuld met Zitbankenopmaat.nl.  Laat u vrijblijvend inspireren en adviseren door onze Interieur Stylist Hans Gonggrijp.

interieur stylist

Elke kleurencombinatie is mogelijk bij de interieur stylist.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Zitbankenopmaat.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Eetstoelenfabriek.nl