Interieur specialist

Interieur specialist

Ben je aan het verbouwen, verhuizen of aan vervanging van je meubels toe? Kom dan eens vrijblijvend langs bij de-bankenfabriek. Je zou denken; “die verkopen alleen banken”. Maar niets is minder waar. Onze mooie showroom in Alkmaar biedt je alles op het gebied van woninginrichting. Van gordijnen, vitrage, vloeren, karpetten, behang, banken, kasten, salontafels, eettafels en eetkamerstoelen aan toe. Ook maken wij meubelen op maat en voor banken op maat zijn wij al zeer gewaardeerd. Alles is werkelijk mogelijk bij ons en onze interieur specialist is jou graag van dienst om samen een harmonieus interieur te creëren. 

Interieur specialist
Interieur specialist voor elk budget bij de-bankenfabriek

Je kunt ervoor kiezen eerst een showroom bezoek aan te doen in Alkmaar waar wij 7 dagen in de week open zijn van 9.00-21.00 op afspraak. Maar onze interieur specialist kan ook eerst bij jouw thuis langskomen om alles met je door te nemen en te kijken of er ook nog bijzondere wensen zijn zoals een graden bank of een erkerbank op maat of wellicht een tv meubel met lift. Tevens meet hij alles op om in de showroom een moodboards klaar te leggen en daarbij direct een passende offerte te kunnen maken. Onze interieur specialist werkt geheel gratis en onze verdien module zit in de meubelen.

interieur specialist
Sfeervol interieur gecreëerd in Belgie

inkoop centrums

Mocht je in de showroom toch niet helemaal alles kunnen vinden maar wel graag met ons in zee wilt gaan, dan neemt onze interieur specialist u mee op reis naar het HTC en ETC in Nieuwegein  en Culemborg. Dit zijn de inkoop centrums van Nederland waar 100.000 m2 meubel inspiratie staat. Slaag je hier niet dan slaag je nergens. Onze interieur adviseur neemt de kleurencombinatie mee hiernaar toe om samen met jou de juiste keuzes te maken wat meubelen of verlichting betreft. Deze inkoop centra’s zijn uitsluitend op maandag open dus maak er een vrije dag van, je zult versteld staan.

Interieur specialist
Wat kost een interieur advies Alkmaar? Bij ons geheel vrijblijvend dus gratis.

Interesse gewekt? Bel voor een afspraak met 072-5616126

Interieur specialist
Mak samen met onze interieur specialist jouw ultieme interieur.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.