Interieur advies thuis

Interieur advies thuis
Onze interieur adviseur neemt alle tijd voor een Interieur advies thuis.

Weet je dat wij van de-bankenfabriek ook een interieur advies thuis kunnen geven. Wij verkopen niet alleen banken maar richten huizen ook compleet in met gordijnen, behang, zonwering, karpetten, verfadvies, meubelen en vloeren. Wij beschikken zelfs over ons eigen afbouw team die zelfs vloerverwarming regelt, stucwerk, schilderwerk en allerlei klusjes als verbouwingen. Wanneer je interesse hebt komt onze adviseur eerst bij je thuis om al jouw wensen door te nemen en vervolgens in onze mooie showroom een plan te presenteren. Wanneer je enthousiast bent geworden over dit plan en de offerte kunnen wij van de-bankenfabriek aan de slag.

Interieur advies thuis
Zorg voor eenheid in jouw verlichting plan.

En lees onze mooie reviews van echte klanten maar om te zijn overtuigd van ons kunnen. Ook onze na service is zeer groot want al mocht er maar wat aan mankeren, wij komen direct met een passende oplossing. Hier staan wij ook om bekend. Wij lopen nooit en te nimmer weg voor eventuele problemen in het werk. Wij gaan hier natuurlijk niet vanuit maar dat het gezegd is. Wij weten van jouw huis een echt thuis te maken en letten erg op detail.

Interieur advies thuis
Wil jij een nieuw interieur. Met een interieur advies thuis van de-bankenfabriek wordt jouw huis een waar paleis.

Wil jij een interieur advies thuis of wil je eerst gebruik maken van een showroom afspraak, bel dan op 072-5616126 of 06-22694323 en wij nemen altijd 24/7 op. Let wel dat onze showroom 7 dagen in de week open is van 9.00-21.00 en alleen op afspraak! In onze mooie showroom in Alkmaar staat heel veel om een goede indruk te krijgen wat wij doen en kunnen. Maar mocht je hier niet geheel kunnen slagen neemt onze adviseur je mee op reis om samen naar het HTC te Nieuwegein en het ETC te Culemborg ta gaan Hier staan vele leveranciers vanuit Europa om hun producten te tonen. Slaag je daar niet dan slaag je wellicht nergens.

Interieur advies thuis
Interieur advies thuis voor elk budget bij de-bankenfabriek

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.