Interieur advies aan huis

Ben je aan het verbouwen, of aan het verhuizen of wil je gewoon een ander interieur? Kom dan eens vrijblijvend kijken bij de-bankenfabriek in Alkmaar. Een prachtige showroom waar je voor een compleet nieuw interieur kunt slagen. Wij maken onze banken zelf en op maat. Dus ook speciale banken zoals, erkerbanken, graden banken, banken voor lange mensen etc. etc. Daarnaast richten wij ook complete interieurs af. Van gordijnen, zonwering, karpetten, meubelen, tot maatwerk aan toe. Wij hebben een interieur adviseur met jarenlange ervaring in de woninginrichting en kan van elk huis een paleis maken.

Interieur advies aan huis
Wat kost een interieur advies aan huis? Bij ons geheel vrijblijvend dus gratis.

Onze specialist kan ook een interieur advies aan huis geven. Hij komt bij je thuis en adviseert welke soort gordijnen en welk ophangsysteem, wat voor een zonwering en welke kleurencombinatie jouw interieur nodig heeft. Maar ook de meubelen, welke en wat voor materiaal. De stoffen of leder die het interieur nodig heeft. Hij meet vervolgens alles op en maakt in de showroom een mood-board en nodigt jou vervolgens uit om dit te bekijken. Meestal is de klant zeer enthousiast en worden er meubels bezichtigd en uitgeprobeerd. Na dit alles ligt er al een offerte klaar met de totaal prijs en kan je overgaan tot de aanschaf van dit plan. Uiteraard kan dit ook in  fases als het budget niet helemaal toereikend is.

Interieur advies aan huis
Interieur advies aan huis voor elk budget bij de-bankenfabriek

Wat kost een interieur advies aan huis?

Bij de-bankenfabriek is dit advies geheel gratis en dus vrijblijvend. Onze verdien module zit hem in de goederen die tevens ook nog eens gratis worden geleverd door het zeer professionele transportbedrijf Juul’s Interieurtransport. Zei pakken alles uit en plaatsen overal vilt onder en nemen al het afval mee. Is jou interesse gewekt en wil je graag zo’n interieur advies aan huis of in de showroom? Bel dan ons nummer, wij nemen 24/7 op.

072-5616126

Interieur advies aan huis
Voor een totaal harmonieus interieur. Bel de-bankenfabriek! 072-5616126

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.