Inrichting huis

Inrichting huis.

Wanneer je een nieuw huis hebt gekocht of gehuurd, of dat je gaat verhuizen, is het altijd weer moeilijk hoe je de woning moet inrichten. Waar zet je alles neer en wat voor een vloer, gordijnen, zonwering, lampen en meubelen moet ik of wij nieuw nemen, en past het allemaal wel bij elkaar? Op zo’n moment zou je wensen dat je een rechterhand had die jullie helpt bij de inrichting huis, die samen met jouw of jullie de spullen neerzet en ophangt. Een inrichting huis valt niet mee, maar niet getreurd, wij van de-interieurspecialst.nl en de-bankenfabriek.nl kunnen jouw  daar perfect bij helpen. Sterker nog, het advies is geheel gratis.

Inrichting huis
Inrichting huis waar hier een 4 zitsbank Anemoon is geadviseerd.

Er wordt gekeken naar wat je zoal hebt aan meubelen en accessoires om daarmee een geheel te gaan vormen. Welke kleur verf, behang en gordijnen kunnen daar weer goed bij, met welk ophang systeem. En wat voor een zonwering, vloer etc hebben wij hierbij nodig. Dit zijn allemaal zaken die wij uit jouw of jullie handen nemen en de inrichting huis geheel verzorgen. Uiteraard doen wij alles in goed overleg met jou of jullie en betrekken je overal bij. Maar nog veel belangrijker is dat wij binnen jouw budget werken. En mocht het wat duurder uitvallen dan gebeurt dat natuurlijk ook in goed overleg.

inrichting huis
Elke kleurencombinatie is modelijk bij de inrichting huis met hulp van onze interieur adviseur.

Ons motto; “Laat je vrijblijvend inspireren en adviseren voor een totaal harmonieus interieur”. Wij werken met iedereen, dus van lowbudget tot iemand die een kostbaar interieur zoekt. En dat alles op modern, klassiek, romantisch of landelijk niveau. Wij verplaatsen ons in de smaak van de klant en maken daar één geheel van zodat je thuis zullen voelen. Een huis moet een warm bad zijn die je omarmt.

inrichting huis
Een totaal plan bij inrichting huis

Bel voor een vrijblijvende afspraak 072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.