Hoekbankstellen

Hoekbankstellen
                                      Hoekbankstellen Roos met TV meubel Square en salontafel Lois.

Hoekbankstellen

Goedendag en hartelijk welkom op de blogpagina van de-bankenfabriek waar we het gaan hebben over hoekbankstellen. Wij leveren diverse soorten hoekbankstellen in modern en landelijke stijl. Het zijn  niet veel modellen maar wel modellen waar je alle kanten mee op kunt en een zeer comfortabele zit hebben. Alles is tot in de detail uitgedacht en wij werken uitsluitend met de beste materialen. Ook alle mogelijke stoffen zijn zeer slijtvast en hebben een Martindale die hoger ligt dan 20.000 toeren, dus zeer geschikt voor een gezin met kinderen en zelfs huisdieren. Buiten onze collectie online bieden wij in de showroom nog 400 stofstalen aan waarbij de prijzen gelijk blijven. Tevens heeft elk model een keuze uit meer dan 18 elementen waardoor je een bank kunt samen stellen die geschikt is voor de ruimte waar jij in leeft.

Hoekbankstellen
                                                Hoekbankstellen met hier de populaire “Anemoon”.

Elk model begint met een twee tot drietal poefen in diverse maten, vervolgens hebben ze allemaal een fauteuil of een loveseat in de collectie. Daarna komen wij met de traditionele 2 zit-, 2,5 zit-, en 3 zitbank, maar er zijn zelfs modellen met een 3,5 zitbank. Vervolgens drie modellen mein drie maten met een armleuning links of rechts, drie of vier tussenelementen zonder armen in diverse maten om vervolgens te komen met nog een hoekelement links en een hoekelement rechts. Afsluitend een ottomane arm links en rechts en een longchair arm links en rechts. Hierdoor is het mogelijk om hoekbankstellen te creëren die zowel klein als zeer groot zijn (zie bovenstaande foto).

Hoekbankstellen
                              Grote moderne hoekbankstellen met hier onze landelijke bank Hyacinth

Mocht je interesse zijn gewekt dan kun je contact opnemen met onze helpdesk die voor jouw zeven dagen per week bereikbaar is van 9.00-22.00 uur. Zij maken een afspraak met onze adviseur in onze showroom. Of dat je de bankenservice aan huis wilt. Dan neemt onze adviseur de bank van jouw keuze mee met alle mogelijke stofmogelijkheden en geeft advies wat opstelling en stof betreft bij jouw op lokatie.

Hoekbankstellen
                                            Al onze banken worden professioneel bezorgd aan huis.

Kijk ook eens op onze andere websites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.