Hoekbankstellen nieuw

Hoekbankstellen nieuw

Hoekbankstellen nieuw.
De nieuwe collectie Hoekbankstellen nieuw.

de-bankenfabriek.nl heeft diverse hoekbankstellen nieuw op zijn site staan, sterker nog, elk model bank die op de site staat kan als hoekbankstel geleverd worden. Zowel de moderne serie als de landelijke serie kan als hoekbank geleverd worden. Doordat wij tevens met tussen elementen werken is bij ons elk model hoekbank uit te breiden tot enorme grote. Zo kun je hoekbankstellen nieuw krijgen die wel met maximaal 10 tussenelementen gemaakt kunnen worden. Hierdoor past ook elk samengestelde hoekbank wel bij jouw persoonlijk. Daarnaast kun je op de site ook nog eens de bank samen stellen in jouw eigen wensstof, die je vervolgens ook nog eens in beeld krijgt te zien. Nog even je kleur pootje bepalen en voilà daar is jouw perfecte hoekbankstel geboren.

NIEUWE hoekbanken

Hoekbankstellen nieuw
Een intérieur net compleet gemaakt in Rotterdam. Grote zitbank Anemoon met kast Square en eettafel Henriette.

Binnenkort komt de-bankenfabriek met een paar nieuwe bankstellen op de proppen. Om te beginnen komt de Hyacinth nu ook met een ronde armlegger voor de klassiek/landelijk georiënteerde klant. Maar ook met een vaste stoffering hoekbankstel (zie foto 2) waarvan de naam nog niet bekend is maar de kans is groot dat deze “Krokus” gaat heten. Ook dit is een elementen bank die werkelijk zo groot te maken is als jij wenst..

Op maat!

Maar wij van de-bankenfabriek maken ook hoekbankstellen op maat voor de klant en dan eerder in de vorm van een bestaande bank aan te passen. Op de foto hieronder zie je bijvoorbeeld de hoekbank Hyacinth als een Ottomanbank. Deze bank is aan de linkerzijde naast de schouw 17 cm. ingekort anders zou deze niet pasen naast de alles brander. Dit is gebeurt in onze eigen atelier waarbij de meubelmaker de romp heeft ingekort en vervolgens onze stoffeerder de hoes weer op maat heeft gemaakt.

Hoekbankstellen nieuw.
Hoekbankstellen nieuw. De Hyacinth bij een klant geplaatst

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.