hoekbankje eettafel

Hoekbankje eettafel

Het lijkt je leuk om een hoekbankje te plaatsen voor aan de eettafel. Bij de-bankenfabriek hebben wij een hoekbankje eettafel nieuw in onze collectie opgenomen. Je ziet wel vaker eetbankjes voor aan de keukentafel, maar een hoekbankje eettafel is weer eens wat anders. Bovendien kun je daar heerlijk met een heleboel mensen aan schuiven voor de lunch of diner. Of natuurlijk gewoon voor de gezelligheid want zo een bankje nodigt uit om gezellig samen te zijn in de eetkeuken. Lekker de dag doornemen en kletsen over ditjes en datjes. Zie je het al helemaal voor je de eetkamer is tegenwoordig vaak 1 van de belangrijkste vertrekken in het huis.

hoekbankje eettafel
                                                            hoekbankje eettafel de zonnebloem

eettafel voor bij uw hoekbankje

Het is natuurlijk helemaal compleet als je bij je hoekbankje een mooie bijpassende eettafel kan plaatsen. Ook hiervoor kun je bij de-bankenfabriek terecht. Je kan onze verschillende eettafels bekijken op de site van fabriektafels.nl. Heeft u een speciale maat nodig? Ook dit is mogelijk, kom je er niet helemaal uit, bel dan gerust naar onze helpdesk op telefoon nummer 072 5616126.  Wij helpen je graag. Onze helpdesk is 7 dagen in de week bereikbaar voor al jouw vragen van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

hoekbankje eettafel
                                                       hoekbankje eettafel en bijpassende eettafel

Showroom in Alkmaar

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je het moeilijk vind om puur via de site een beslissing te maken. Daarom is het bij de-bankenfabriek ook mogelijk om onze showroom te bezoeken. Let wel dit kan 7 dagen in de week maar dan alleen op afspraak! In onze showroom hebben wij een hoekbankje eettafel staan die je hier kunt bezichtigen en kunt komen proefzitten. Wij hebben een zeer uitnodigende showroom met sfeer en gezelligheid. Hier helpt onze interieur adviseur je bekwaam bij het maken van de juiste keuzes. Hij zit al jaren in het vak en weet haarfijn aan te voelen wat de klant bedoelt. Voor het maken van een afspraak in onze showroom kun je bellen met onze helpdesk

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 t0t 22.00 uur

072 5616126

hoekbankje eettafel
                                                    hoekbankje eettafel de prachtige zonnebloem

kijk ook eens bij onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

fabriektafels.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.