Hoekbanken met Ottoman

Een hoekbank met Ottoman ziet er vaak op het eerste gezicht ongeveer het zelfde uit als een hoekbank met longchair. Toch is er een heel groot verschil tussen beide typen hoekbanken.  Hoekbanken met Ottoman hebben ook op het hoekelement nog een (extra) zit plaats. Waar men bij een loungebank vaak niet de keuze heeft, en min of meer tot liggen gedwongen wordt, kan men op het hoekelement van de hoekbank met Ottoman prima en comfortabel zitten.

Ottoman hoekbank online

Hoekbanken met Ottoman

Showroom op afspraak in Alkmaar!

Hoekbanken Ottoman

Ottoman bank Roos bij klant

Omdat het niet voor iedereen makkelijk is om een bank puur via de site uit te zoeken beschikken wij ook over een showroom. Om het zitcomfort van een bank zelf te kunnen voelen kun je gebruik maken van onze showroom in Alkmaar, 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur let wel dit kan alleen op afspraak!

Aangezien wij niet alleen banken verkopen maar ook totaal inrichtingen maken, is het eventueel ook mogelijk om een advies aan huis te krijgen. Denk hier bijvoorbeeld aan advies over vloeren gordijnen en verlichting zodat het samen met je nieuwe bank 1 geheel gaat vormen. Dit advies kan plaatsvinden in de showroom maar ook bij de klant thuis.

Bel gerust met onze helpdesk voor het maken van een afspraak of voor overige vragen wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Hoekbanken Ottoman

Hoekbanken Ottoman –  Tulp

Bezoek ook eens onze andere sites voor meer inspiratie en een beter beeld wie wij zijn en wat wij voor u kunnen doen.

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl