HOEKBANK ONLINE BESTELLEN

U bent op zoek naar een hoekbank en wilt uw hoekbank online bestellen. Dit is heel goed mogelijk bij de-bankenfabriek. Door ons unieke configuratie systeem kunt u uitstekend bepalen welke hoekbank voor u de juiste is. U kunt namelijk via onze site van de-bankenfabriek aangeven welke bank u wilt in welke stof en met welke poten. Nadat u dit heeft aangegeven ziet u uw hoekbank online bestellen verschijnen in uw wens. Dit is zelfs nog handiger als dat u uw bank via een reguliere winkel wilt bestellen. Hier moet u het namelijk alleen doen met een stukje stof en naar aanleiding van dit stukje stof uw keuze bepalen. Door ons configuratie systeem krijgt u een veel beter beeld van het uiteindelijke resultaat.

hoekbank online bestellen

hoekbank online bestellen waaronder de prachtige anemoon

Showroom bezoek op afspraak

Mocht u ondanks ons unieke configuratie toch twijfelen welke bank het beste bij u past dan is er ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan onze gezellige showroom. Onze showroom is gevestigd in Alkmaar en alleen te bezoeken na het maken van een afspraak. Wij zijn namelijk alleen op verzoek van de klant geopend. In onze showroom kunt u komen proefzitten en helpt onze interieur adviseur u bij het maken van uw keuze. Bel gerust voor het maken van een afspraak of voor eventuele ander vragen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

hoekbank online bestellenl

hoekbank online bestellen zie hier de Temper

Ruime keuze in hoekbanken

Bij de-bankenfabriek kunt u niet alleen terecht voor hoekbanken voor uw woonkamer. Wij hebben ook hele leuke hoekbankjes voor aan uw eettafel. Deze eetbankjes zijn in uw eigen maat te bestellen. Daarbij kunt u ook  nog eens kiezen uit vele verschillende stoffen van goede kwaliteit. We hebben hoekbankjes in moderne en wat landelijkere stijl. Aan u de keuze!

hoekbank online bestellen

hoekbank online bestellen waaronder Dille

Kijkt u ook eens op 1 van onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl