Hoekbank online bestellen

Om direct naar de hoofdpagina te gaan klik op logo!

Wilt u direct contact; Bel ons op 072 -5616126

of SMS ons op 06-22694323

Voor gratis interieuradvies in onze showroom maak een vrijblijvende afspraak; 072-5616126

Je wilt graag jouw hoekbank online bestellen en bent door het zoeken op een blog pagina van de-bankenfabriek terecht gekomen. Wij leveren mooie landelijke en moderne hoekbanken die in vele maatopstellingen leverbaar zijn. Op de site van de-bankenfabriek kun je een keuze maken uit de maat en opstelling die het beste in jouw woonkamer past. Wij hebben de meest voorkomende maatstellingen alvast aangegeven om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Uiteraard kunnen we je ook helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze interieur adviseur staat je graag te woord.

Hoekbank online bestellen

Hoekbank online bestellen bijvoorbeeld de moderne bank Roos

Showroom bezoek mogelijk op afspraak

Onze interieur adviseur kun je bellen voor het stellen voor eventuele vragen maar je kunt er ook voor kiezen om een afspraak in onze showroom te maken. Hier hebben wij onze modellen staan zodat je kunt proef zitten en kunt voelen welke hoekbank online bestellen het beste bij jou past. Onze showroom bevindt zich in Alkmaar en is alleen voor jou geopend na het maken van een afspraak. Zo hebben wij gerichte aandacht voor onze klant. Onze helpdesk staat 7 dagen in de week voor je klaar van 9.00 uur tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Hoekbank online bestellen

Hoekbank online bestellen onze topper de Anemoon

Kwaliteit

Onze banken zijn allemaal van puur Nederlands fabrikaat en zijn van goede kwaliteit. Daarbij kun je in veel gevallen kiezen voor een vaste stoffering of voor een losse hoes. Bij de-bankenfabriek hebben we keuze uit vele verschillende soorten stoffen waarbij de keuze van de stof in verreweg de meeste gevallen niet uit maakt. De prijs van de bank blijft hetzelfde. Zo blijven wij zo transparant mogelijk. Daarbij komt dat de levertijden ook gunstig zijn zodat je niet maanden op je bank hoeft te wachten.

Hoekbank online bestellen

Hoekbank online bestellen onze bank Jasmijn

Kijk ook eens op 1 van onze andere websites:

fabriekmeubels.nl
fabriektafels.nl
fabriekverlichting.nl
de-interieurspecialist.nl
de-eetstoelenfabriek (binnenkort)