hoekbank losse elementen banken

hoekbank losse elementen banken
hoekbank losse elementen banken met hier de nieuwe collectie.

Hoekbank losse elementen banken

Voor een hoekbank losse elementen banken ben je bij de-bankenfabriek op het juiste adres. Wij hebben niet een zeer uitgebreide collectie, maar de modellen die wij hanteren zijn zeer breed in de modules. Zo kun je bijvoorbeeld bij de hoekbank losse elementen banken “Anemoon” eerst al kiezen uit twee verschillende dieptes, namelijk 100 diep en 110 diep. Dan is er voor elke uitvoering drie poefen in drie verschillende maten. Dan de fauteuil en loveseat om vervolgens te kunnen kiezen voor een 2 zit, 2,5 zit, en 3 zitbank. Daarnaast nog drie tussen elementen van 80, 90 en 100 breed, vervolgens de 2 zit met arm links of rechts, de 2,5 zit met arm links of rechts en de drie zit met arm links of recht. Hierna nog een hoekelement en een longchair en afsluitend met een ottomane.

hoekbank losse elementen banken
Alle modules van de hoekbank losse elementen banken “Anemoon”

Zo zie je maar wat er allemaal mogelijk is met 1 bank. Deze hoekbank losse elementen banken zijn ideaal ook in het reinigen omdat het een losse hoes betreft en het herstofferen hoeft ook niet al te duur te worden omdat de bestaande hoes al een mal vormt voor de eventuele nieuwe stof. Er zijn genoeg kleine ateliers die de hoezen kunnen namaken tegen scherpe tarieven.

hoekbank losse elementen banken
Bij deze Stoffen zitbanken Alkmaar Anemoon zijn twee elementen zitbanken tegen elkaar aan gezet.

Showroom

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je het niet helemaal weet wat je wilt. Hiervoor bieden wij dan ook een oplossing. Wij zijn in het bezit van een help-desk die voor jou zeven dagen in de week bereikbaar is van 9.00-22.00 uur.

Daarnaast hebben wij op industrieterrein “Beverkoog” te Alkmaar ook een showroom waar je met jou plattegrond en bouwtekening terecht kunt. Samen met jou bepalen we welk model en opstelling het beste is voor jou situatie. Let wel dat de showroom alleen op afspraak open is, zeven dagen in de week van 9.00-22.00.

Maar advies thuis geven wij ook en sturen op jou verzoek onze interieur specialist naar je toe. Vanuit jou woonkamer wordt er een mooi plan opgesteld wat model, stof en kleur poten betreft. Wij zijn ervan overtuigd dat er een hoop dingetjes zijn waar jij nou net niet aan gedacht hebt. Laat je dus vrijblijvend inspireren online, in de showroom of thuis!

072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.