hoekbank eetkamer

Hoekbank eetkamer

Gezellig met z’n allen aan de eettafel zitten in de eetkamer geeft altijd een huiselijk gevoel. Tegenwoordig zijn ook de eetbankjes voor aan de eettafel een hot item. Maar, wat dacht u van een hoekbank eetkamer voor aan uw keukentafel? Dit geeft weer een heel andere sfeer, knus en gezellig! Bij de-bankenfabriek is een hoekbank eetkamer geheel nieuw in ons assortiment. Deze bank heeft een strakke vorm, maar is leverbaar in heel veel verschillende stoffen, in allerlei kleuren en zit uiteraard voortreffelijk! De hoekbank eetkamer geeft uw eetgedeelte of keuken een prachtige uitstraling en is ook heel uitnodigend. Laat u verrassen bij de-bankenfabriek!

hoekbank eetkamer
                                                                hoekbank eetkamer de zonnebloem

Showroom

Natuurlijk kunnen wij ons indenken dat u het heel lastig vind om de hoekbank eetkamer online te bestellen zonder dat u hem eerst gezien heeft. Of er op gezeten heeft. Daarom is er voor u ook de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Hier staat de hoekbank voor u opgesteld ,zodat u hem in alle rust kunt uit proberen. Let op,wij zijn alleen op afspraak voor u geopend! Dit is mogelijk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur. Belt u gerust voor het maken van een afspraak of uiteraard voor al uw overige vragen. Onze helpdesk is ook 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

hoekbank eetkamer
                                                         hoekbank eetkamer de prachtige zonnebloem

Stoere Eetkamer tafels

U kunt bij ons niet alleen terecht voor eetkamer bankjes maar ook voor een stoere tafel voor bij uw bankje. Mooi toch zo kunt u het plaatje helemaal naar wens maken. Onze interieur adviseur helpt u graag bij het maken van de juist keuze. Dat maakt het wellicht makkelijker omdat hij heel goed kan inschatten welke maten u het best kunt nemen voor uw hoekbank en eventuele eetkamer tafel. Zo komt u niet voor verassingen te staan en past uw hoekbank te samen met uw eettafel prachtig in uw interieur!

hoekbank eetkamer
                                        hoekbank eetkamer eventueel samenvoegen met eettafel lars

kijk ook eens op onze andere websites:

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

fabriekmeubels.nl

de-interieurspecialist.nl

 

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.