Hoekbank Amsterdam

 

Hoekbank Amsterdam
Hoekbank Amsterdam met de elementen bank Hyacinth

Hoekbank Amsterdam

In Amsterdam is er ook veel behoefte aan een hoekbank maar is vaak een probleem omdat de straatjes en grachten smal zijn en bijna geen parkeerplaats biedt. Maar ook omdat een royale bank vaak niet door de trapportalen passen. Wij van Fabriekmeubels lopen hier natuurlijk niet voor weg en kunne n ter plaatse een meubel lift laten komen. Wij halen samen met de klant het raam uit het kozijn, plaatsen de lift en hoekbank Amsterdam gaat omhoog. Wel vragen wij wat hulp van de klant maar vinden dit totaal geen probleem. En zoals elke Amsterdammer weet men dat het verkeer dan even moet wachten. Geduld is nu eenmaal in een grote binnenstad van belang.

Hoekbank Amsterdam
Hoekbank Amsterdam met de “Kamille” sinds februari 2014 verkrijgbaar.

Nu is er bij de-bankenfabriek.nl een groot voordeel. Alle banken zijn er als elementen, dus makkelijk te vervoeren. Kijk maar naar de foto hierboven van de “Kamille”. Een strakke topper van ons maar zoals u ziet is deze bank op de foto er in drie elementen. Al onze banken zijn er in minimaal 18 elementen. De “Anemoon spant de kroon want die is er ook nog eens in twee dieptes 100 en 110 diep. Maar deze bank heeft ook nog eens elementen die aan elkaar te klikken zijn en niet breder zijn dan 100 cm. Dit betekent vaak in Amsterdam dat ze gewoon via de trap omhoog kunnen.

Hoekbank Amsterdam
Hoekbank Amsterdam in alle maten leverbaar.

Banken service aan huis

Uniek voor Nederland is dat de-bankenfabriek met de bank van uw keuze aan huis kan komen met alle bijbehorende stof mogelijkheden. Let wel op want de betreffende bank zit in onze aanhanger en daar kun je in de bank zitten. Vervolgens geven wij een stof kleur advies in de woning. Is dit een online service of niet?

Interesse? Maak gerust een afspraak om onze showroom te bezoeken of dat onze interieur specialist bij u thuis komt. Of heeft u nog vragen? Bel dan onze help-desk, zij staan 7 dagen in de week klaar om u te woord te staan.

072-5616126 of mail info@fabriekmeubels.nl

Hoekbanken Amsterdam
Al onze banken worden professioneel bezorgd aan huis.

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.