Heerlijke zitbank

Heerlijke zitbank

Je bent op zoek naar een heerlijke zitbank en bent daardoor terechtgekomen op onze blog site. Bij de-bankenfabriek hebben wij de keuze uit heerlijke zitbank in zowel landelijk als moderne stijl. In vele soorten stoffen kun je jouw heerlijke zitbank bestellen. Alle stoffen zijn van zeer goede kwaliteit zodat je lang plezier kunt hebben van je nieuwe bank. Je hebt daarbij vaak ook de keuze om voor een vaste stoffering of een losse hoes te gaan dit ligt er aan welke bank je voorkeur heeft. Het leuke van de-bankenfabriek is dat je via onze site alvast een goed beeld kunt krijgen hoe jouw bank er uit komt te zien. Je kunt namelijk via onze configurator alvast aangeven in welke stof en met welk pootje je bank geleverd mag worden. Daarna verschijnt de bank van jouw keuze, dit heeft een groot voordeel ten opzichte van een fysieke winkel waarbij je het vaak alleen met een staaltje moet doen.

Heerlijke zitbank
Heerlijke zitbank, waarbij vele mogelijkheden

SHOWROOM OP AFSPRAAK

Omdat het vaak lastig is om alleen via een site een bank uit te kiezen, je wilt tenslotte toch graag weten hoe hij zit, hebben wij ook een showroom in Alkmaar. Je kunt onze gezellige showroom 7 dagen in de week bezoeken ,maar let wel op dit kan alleen als je van te voren een afspraak hebt gemaakt. Zo houden wij de kosten laag omdat wij alleen aanwezig zijn als jij er bent. Bel gerust voor het maken van een afspraak of voor eventuele andere vragen. Onze helpdesk is bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur dit geldt voor alle dagen in de week.

HELPDESK 072 5616126

Heerlijke zitbank
Heerlijke banken leverbaar in 20 elementen

Bezoek ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

Heerlijke zitbank
Heerlijke zitbank met hier de Anemoon gemaakt van drie elementen en uit 1 hoes, 540 lang!

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.