Heerlijke comfortabele zitbank

 

Wanneer je op zoek bent naar een heerlijke comfortabele zitbank dan ben je bij de-bankenfabriek op het juiste adres. Onze topper op landelijk gebied is de Anemoon die leverbaar is zowel met als zonder lende kussens. Maar daar komt nu een stevige concurrent bij van onze vernieuwde bank de Narcis. Deze bank is aangepast om een nog landelijker effect te creëren met heerlijke bolle kussens om in weg te zakken maar wel zo dat het niet al te rommelig oogt. Je voelt je direct ontspannen in deze heerlijke bank. Uiteraard is de keuze van een bank zeer persoonlijk, de ene mens is natuurlijk de andere niet. Daarom hebben wij een uitgebreide keuze in zitcomfort je kunt kiezen voor een zacht-, hard- of medium zitkussen. Ook kun je kiezen uit vele verschillende soorten stof om de bank naar je persoonlijke smaak te maken.

heerlijk comfortabele zitbank

Heerlijke comfortabele zitbank zoals bijvoorbeeld bank Mimosa

 

 

Showroom bezoek op afspraak mogelijk!

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom om zo zelf t kunnen bepalen welke bank het beste bij jou past. Onze showroom is sfeervol ingericht en je kunt hier al onze modellen uitproberen. In onze showroom vind je zowel landelijk als moderne banken waarbij je dus volop keuze hebt! Bel gerust met onze helpdesk voor het maken van een afspraak, dit kan 7 dagen in de week tussen 9.00 en 22.00 uur.

Help desk 072 5616126

Heerlijk comfortabele zitbank

Heerlijke comfortabele zitbank bijvoorbeeld de bank Anemoon

De-bankenfabriek en meer…

Bij de-bankenfabriek vind je niet alleen heerlijke comfortabele zitbanken maar eigenlijk alles wat met woninginrichting te maken heeft. Van lampen tot kasten, eettafels etc.. Op onze sites krijg je een goed beeld van wat wij zowel kunnen en doen neem daarom eens een kijkje op onze sites en laat je verassen!

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

de-eetstoelenfabriek.nl

Heerlijk comfortabele zitbank

Heerlijke comfortabele zitbank en overige woonwensen!