Halve hoekbank

Halve hoekbank
Halve hoekbank “Hyacinth” bij klant thuis.

Halve hoekbank

Heel veel klanten bellen ons op en vragen of wij ook een halve hoekbank verkopen. Wij begrijpen dat ze daarmee niet een door de helft gezaagde bank bedoelen aan een zijde. Nee ze bedoelen vaak de ottomaan of de longchair banken. Dat zijn namelijk ook geen gebruikelijke namen en ik vind dan ook dat halve hoekbank in de volksmond een ottomaan zou moeten zijn. Op de foto hierboven zie je duidelijk wat een ottomaan is. Aan de rechterzijde eindigt deze bank zonder armlegger aan de rechterzijde en loopt af met een halve poef. Een ottomaan heeft nog wel één of twee rugkussen waardoor je er nog wel gewoon kunt zitten. Dit in tegenstelling tot een longchair (zie foto hieronder). Deze bank heeft geen rugkussens aan een zijde maar hier kun je gewoon lekker languit op chillen door je benen op de vaste poef gedeelte te leggen.

Halve hoekbank
Halve hoekbank. Hier de long chair Anemoon.

Zo maakt het alles wat duidelijker wat er onder een halve hoekbank wordt verstaan. Zo’n halve hoekbank heb je zowel in een moderne vorm als in klassiek en landelijk. Momenteel zijn ze dan ook erg in trek omdat je zowel mensen kunt ontvangen die ook lekker zitten op een ottomaan en wanneer de visite weg is jezelf lekker languit tv kunt gaan kijken. Haal je de zijkussens weg dan kun je zelfs met twee personen heerlijk er op vertoeven.

Halve hoekbank
Halve hoekbank Tulp in diverse modellen leverbaar

Mocht je nu willen weten of er in jouw interieur zo’n mooie en lekkere halve hoekbank kan. Neem dan gerust de telefoon en bel ons op voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom. Deze is zeven dagen in de week geopend van 9.00-22.00 uur op afspraak! Neem gerust een plattegrond of bouwtekening mee zodat wij voor jou een halve hoekbank kunnen intekenen. Ook kun je 7 dagen terecht bij onze help-desk, zij staan je te woord met al je vragen. Telefoon 072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.