Halfronde en ronde banken

Welkom op de blogpagina Halfronde en ronde banken van de-bankenfabriek. Wil je direct door naar de homepage, klik dan hier!

Wij hebben inmiddels in onze showroom deze unieke halfronde en ronde banken Azalea in onze showroom staan. Deze bank/elementen zijn leverbaar in 6 verschillende vormen. Een hoek element (helemaal rond)  tussenelementen links of rechts (halfrond) een poef met halve ronding eruit en een poef met twee halve rondingen eruit die past tegen twee elementen aan. Alle elementen hebben een zithoogte van 45 cm en zijn 102 cm in doorsnee.

halfronde en ronde banken
Heerlijk combineren met deze halfronde en ronde banken Azalea.

Kwaliteit

Deze topper is gemaakt van de beste materialen zoals beuken romp, nosagvering en het beste plaatmateriaal. Wij durven dan ook echt 5 jaar volledige garantie te geven op alles. Ook geven wij gratis een vlekbehandeling aan de stoffen zodat je 5 jaar je hier ook geen zorgen over hoeft te maken. En als er wat zou zijn, halen wij het element op en brengen wij naar onze eigen fabriek om te laten herstellen. Is dat service of niet.

halfronde en ronde banken
Combineer en stel zelf je eigen elementenbank samen.

Showroom

Onze prachtige showroom staat op de berenkoog 14 in Alkmaar. Hier staan niet alleen mooie banken maar echt van alles van meubelen, eettafels, eetstoelen, barkrukken, karpetten, salontafels, lampen, gordijnen, zonwering en allerlei vloeren. Wij zijn 7 dagen in de week open op afspraak van 9.00-21.00. Is jouw interesse gewekt? Maak dan gauw zo.’n showroom afspraak. Wij nemen 24/7 op om jou goed te woord te staan en naar jouw persoonlijke woonwensen te luisteren. Onze interieur adviseur kan zelfs bij jou thuis gratis interieur advies geven.

halfronde en ronde banken
Alle elementen in een effen stof of juist alles gecombineerd. bij de-bankenfabriek heb jij keuze uit meer dan 1000 stoffen.

Telefoonnummer;

072-5616126 of 06-22694323

Kijk ook eens op onze andere websites en stel je eigen meubelen samen;

Fabriekmeubels.nlzitbankenopmaat.nleetstoelenfabriek.nlde-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.