Grote zitbank

Grote zitbank

Grote zitbankAnemoon met poufen Anemoon en loveseat Hyacinth.

Wanneer je groot behuisd bent dan kun je vaak ook een grote zitbank plaatsen. Dit kan door twee element banken, waarvan de één met arm links en de ander met arm rechts, tegen elkaar te plaatsen zoals op de foto hierboven. Hierdoor ontstaat er een gigantisch grote bank. Degeen op de foto is dan 4 meter breed. Ook kun je een grote Ottoman bank plaatsen waarbij je heerlijk kunt relaxen, of misschien een chaiselonge bank. Let wel dat je zo’n bank vaak niet in een kleine ruimte kwijt kunt, dus laat je hierin goed adviseren.

Grote zitbank

Grote zitbank, de Hyacinth bij een klant geplaatst

Zelf samenstellen

Bij de-bankenfabriek kun je zo’n super grote bank helemaal zelf samen stellen. Want alle modellen hebben wel een longchair, een ottoman, een hoekelement of dat je twee elementen met de één arm links en de ander arm rechts tegen elkaar kunt zetten. Dit maakt het mogelijk je eigen model te gaan vormen en de stof te kiezen die bij je past. Wij beschikken over een showroom waar deze grote zitbank (en) staan opgesteld, zodat je deze ook kunt uitproberen. Onze adviseur helpt je graag verder met het maken van de juiste grote zitbank.

Advies aan huis

Grote zitbank

Grote zitbank Anemoon met een extra poef.

Wanneer je niet zeker van je zaak bent of je wel een grote zitbank kunt plaatsen, kun je altijd onze interieur specialist Hans Gonggrijp vrijblijvend langs laten komen. Hij neemt stofstalen mee en meet de ruimte op om het juiste model te bepalen en de juiste kleuren combinatie. Hierbij neemt hij de volledige verantwoording bij het beslissing van de juiste maat bank. Ook beschikken wij over de grote inkoop centrums van Nederland om hier met de klant op een maandag heen te gaan. Hier staan meer dan 1500 grote zitbanken opgesteld, dus degene die jij zoekt staat er vast bij.

interieur advies

Gratis interieur advies van interieur specialist Hans Gonggrijp

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl