Grote strakke hoekbank

Grote strakke hoekbank
                                       Grote strakke hoekbank die jezelf dmv elementen kan samenstellen.

Grote strakke hoekbank

Op zoek naar een grote strakke hoekbank? Bij de-bankenfabriek kun je helemaal zelf online door middel van losse elementen jou bank samenstellen. Elke bank bij ons bestaat uit meer dan 12 losse elementen waarbij de Anemoon er zelfs 32 heeft. Hierdoor kun je een grote strakke hoekbank of een landelijke hoekbank zo samen stellen dat deze altijd geschikt is voor de ruimte die je hebt. Tevens kun je bij ons online ook nog je stofkeuze bepalen en de bank die op de foto staat verandert in de stof die jij aanvinkt. Dan nog even het pootje bepalen en jou bank is online samengesteld.

Grote strakke hoekbank
                                          Grote strakke hoekbank met hier onze landelijke bank Hyacinth

Bankenservice aan huis

Sinds kort hebben wij een extra service toegevoegd, namelijk onze banken service aan huis! Hoe werkt dit! Je belt onze service desk, die 7 dagen per week bereikbaar is van 9.00 – 22.00 uur, op nummer 072-5616126 Er wordt dan een afspraak bij jou thuis gemaakt wat ook weer zeven dagen in de week kan. Onze specialist neemt de bank van jouw keuze mee naar u toe met alle mogelijke stoffen. Hij bepaalt samen met jouw de juiste opstelling en stofkeuze en kleur van de poten. Maar hij zal het niet laten jouw te voorzien van een stuk vrijblijvende advies voor de rest van uw interieur. Mocht je slagen en de bank bestellen dan kost deze actie je helemaal niets. slaag je niet, dan kost dit slechts € 50,= voor gedane moeite en wat benzine vergoeding. Let wel, dat wanneer je zelf naar de showroom komt dit ook geld kost met eigen vervoer.

Grote strakke bank
                            Studio Brasil met de grote strakke bank van de Fifa wereldkampioenschap.

Uiteraard kun je ook een afspraak maken om de banken te bezichtigen in onze mooie showroom op de Berenkoog 14 te Alkmaar. Let op! Alleen op afspraak, dit om alle overhead kosten zo laag mogelijk voor jou te houden. Jij wilt toch ook niet betalen voor een dure lokatie, duur personeel en waar de lampen de hele dag branden? Jij wilt een grote moderne hoekbank kopen tegen een zo gunstig mogelijke prijs. De-bankenfabriek is daarin vooruit strevend.

Grote strakke hoekbank
                                    Grote strakke hoekbank van Cartel. Deze kunnen wij ook gewoon leveren.

Kijk ook eens op onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

Fabriektafels.nl

De-interieurspacialist.nl

Grote strakke hoekbank
                                       Al onze banken worden professioneel bezorgd aan huis.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.