Grote hoekbanken

Grote hoekbanken

Wanneer je op zoek bent naar grote hoekbanken die ook nog eens voortreffelijk zitten, dan kom je toch uit op deze website. Al onze banken zijn zeer doorgedacht gemaakt. Elk model, of het nu een moderne of een landelijke zitbank is , bestaat uit meer dan 18 elementen. Hierdoor bestaat altijd de mogelijkheid een lekkere grote hoekbank te creëren.

Grote hoekbanken
Grote hoekbanken, met hier onze populaire “Anemoon”. Verkrijgbaar in zowel 100 diep als 110 diep.

Zoals al geschreven bestaat elk model wel uit meer dan 18 elementen. Hiermij bedoelen wij dat elk model er is als meerdere poefen, een fauteuil of een loveseat, minimaal drie elementen met een arm links of rechts in verschillende breedtes, minimaal drie tussen elementen zonder armen en ook in verschillende breedtes, een hoekelement links en rechts, een ottomane of een longchair. Zo kunt u bij ons online uw eigen grote hoekbanken samenstellen, en ziet u direct wat deze grote hoekbanken gaan kosten. Zo heeft u snel inzichtelijk wat u krijgt voor welke prijs. Ook kun je je eigen stof bepalen en door er 2 x op te klikken verschijnt de bank in beeld ook nog eens in de door jou gekozen stof.

Grote hoekbanken
Grote hoekbanken die jezelf d.m.v elementen kan samenstellen.

De bovenstaande foto is de bank Roos die je werkelijk zo kunt samenstellen als jij in je gedachte hebt. Doordat er drie of vier tussenelementen zijn zonder armen kan hij zo groot worden als jij wilt. Wij hebben deze bank al geleverd in de maat 400 x 350. Maar in onze showroom in Alkmaar kun je ook nog eens kiezen uit meer dan 500 stof mogelijkheden. Er is altijd wel een stof die bij jou situatie past. En wij werken uitsluitend met stoffen die geschikt zijn voor zwaar huishoudelijk gebruik, en dus tegen een stootje kunnen.

Grote hoekbanken
Grote hoekbank Roos met TV meubel Square en salontafel Lois.

Mocht je interesse zijn gewekt, dan kun je vrijblijvend een afspraak maken om onze showroom te bekijken. Maar wij bieden ook onze “banken service aan huis” aan, waarbij onze interieur specialist langs komt met alle mogelijke stofstalen en het model, om bij jou thuis tot de juiste opstelling en keuze te komen. Bel gerust onze helpdesk die 7 dagen in de week bereikbaar is van 9.00-22.00 uur op telefoonnummer 06-22694323 of 072-5616126.

Grote hoekbanken
Grote hoekbanken met hier de Hyacinth.

Kijk ook eens op onze andere websites;

Fabriekmeubels

Fabriektafels

Fabriekverlichting

en de-interieurspecialist

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.